În conferința de presă a PNL, Iliuță face raportări despre activitatea Consiliului Județean

DSCN0054

  În cadrul conferinței de presă a PNL, președintele Consiliului Județean, face raportări despre activitatea Consiliului Județean și starea drumurilor din județ.

  Vasile Iliuță: „ Am reușit împreună să vizităm 48 de localități, unde am făcut o evaluare a situației pe care o au, a felului cum în prezent își desfășoară activitatea toate primăriile județului Călărași, dar și a compartimentelor din cadrul acestora în raport cu direcțiile Consiliului Județean” .

  În urma acestor vizite, actualul președinte al Consiliului Județean, a văzut problemele cu care se confruntă fiecare localitate în parte, dar și strategia de dezvoltare a acestora.

  „ Am constatat că avem investiții, 12 comune beneficiază de alimentarea cu apă, nouă localități (șase comune și trei orașe: Călărași, Lehliu și Fundulea) beneficiază de canalizare, iar în 31 de localități avem reabilitarea de drumuri prin PNDL. Toate școlile vor putea fi deschise la 1 septembrie ” , a declarat Vasile Iliuță.

  Destul de multe probleme s-au găsit la rețeaua de drumuri județene. „ În prezent avem 332 de kilometri asfaltați și consider că este o situație mult mai bună decât în județele vecine. Avem 178 kilometri de drumuri pietruite și 173 de kilometri de drumuri cu pământ. Am luat decizia să reparăm toate drumurile județene” .

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*