Identificați Pokemonul din instituțiile publice!

13951073_1152416211484716_684411438_o

  Astăzi în urma indiciilor pe care vi le vom oferi veți putea identifica Pokemonul care din funcția de director medical al Spitalului Județean de Urgență Călărași a uitat să mai treacă pe la serviciu de o săptămână (probabil a plecat la vânătoare de medici) în timp ce la farmacia spitalului nu mai există de aproximativ două săptămâni, banalul ser fiziologic și algocalmin.

  De când a fost „desemnat” director medical, nu a stat 40 de ore adunate la locul de muncă, în schimb promovează pe contul său de facebook măsuri revoluționare de eficientizare a activității spitalului: „ În Anglia, în foile de observații, medicii și asistentele scriu numai cu negru, farmaciștii numai cu verde. Așa vom face și noi la Călărași. ”

  Se pare că Pokemonul medical a inventat o nouă metodă de conducere a spitalului: „comunicarea pe facebook” .

  Oricât de des s-ar întâlni pe o terasă cunoscută din Călărași cu o parte din presa călărășeană (avem dovezi), îl anunțăm pe Pokemonul de la spital că vom continua să monitorizăm și să relatăm obiectiv, adevăratele probleme ale Spitalului Județean de Urgență Călărași: lipsa medicamentelor, mizeria, comportamentul unor cadre medicale, sinuciderea pacienților și achizițiile inutile.

  Deși a beneficiat de o perioadă de grație, de înțelegere din partea presei călărășene, Pokemonul spitalului a demonstrat că este doar o pocnitoare care face mult zgomot și atât.

  Persoana care va găsi cei mai mulți Pokemoni pe parcursul unei săptămâni, va fi premiată de redacția ziarului Realitatea din Călărași.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*