Mesajul Prefectului pentru profesori, elevi și pãrinți

Stimați profesori, elevi, pãrinți și invitați,
Începutul unui nou an școlar reprezintă un moment de însemnătate excepțională, pentru întreaga societate. Nu întâmplător, acest eveniment este legat de începutul toamnei, anotimpul bogăției și al împlinirilor. Deschiderea anului școlar este, de fiecare dată, încărcată de fiorii emoției și ai anticipării unor noi aventuri ale cunoașterii, la capătul cărora se întrevede bogăția spirituală dobândită prin formare și educare.
Vă îndemn, dragi elevi, să vă ascultați dascălii ca pe proprii voștri părinți. Nu doar din obligație profesională, ci și din dragoste de pedagog, ei vă dăruiesc multe cunoștințe, priceperi și deprinderi care vă vor fi de mare folos în viață. Rostul școlii nu este doar acela de a vă învăța carte, ci și de a vă educa bine. De asemenea, vă îndemn să vă respectați p14222165_334304093569480_3734451416912276555_nărinții, care vă ocrotesc și de la care puteți învăța lucruri prețioase, pe lângă ceea ce vă oferă cartea și școala. Luați tot ceea ce este bun de la părinți și de la cadrele didactice, fiindcă, în ciuda zbuciumului specific vârstei tinere, etapa școlară este cheia formãrii caracterelor puternice, a personalităților capabile să-și urmãrească și să-și împlinească visul! Chiar dacă numai unii vor obține premiile școlare, cu toții puteți deveni premianţi ai societăţii.
Stimate cadre didactice, dragi pãrinți, iubiți elevi,
Prin colaborare permanentă, contribuim la cea mai importantă investiţie în viitorul României. În calitate de reprezentant al Guvernului dar și de părinte, îmi exprim convingerea că printr-un efort comun educaţia va deveni, foarte curând, cel mai bun produs al României.
Vã doresc tuturor un an bun, încununat de succes!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*