Futsal / Dunărea Călărași – Informatica Timișoara 5 – 3

mare-2Marian Șotârcă: „Jucătorii au avut o mare ambiție„

A fost spectacol luni seară în Polivalentă. Dunărea Călăraşi a câştigat cu 5-3 partida cu vicecampioana CS Informatica Timişoara (formată în mare parte din jucători brazilieni şi sârbi de top), din cadrul rundei a 2-a a ligii I la futsal, rezultatul generând la final o bucurie imensă în rândul „galben-albaştrilor” dar şi al suporterilor, prezenţi în număr mare.

Antrenorul – jucător Marian Şotârcă a declarat că ambiţia elevilor săi a făcut diferenţa . „A fost un meci destul de greu. Am întâlnit o echipă bună a campionatului care sigur se va bate la titlu dar ambiţia jucătorilor mei a fost atât de mare încât am reuşit să anulăm calitatea asta destul de mare a jucătorilor de la Timişoara. Şi chiar vreau să-i felicit pe jucătorii mei pentru atitudine.” a spus Şoty care a mai precizat că pentru acest joc n-a avut la dispoziţie decât 7 jucători valizi. „Am fost destul de puţin, lotul nostru este de 13 jucători dar avem nişte probleme medicale. Meciul l-am dus în 6-7 jucători.”

Numele lui Marian Şotârcă a figurat şi pe lista marcatorilor, el înscriind golul 5, din jumătatea proprie. „Am reuşit să ajut echipa cu ultimul gol. Într-adevăr un gol important, în ultimele 3 minute când ei deja jucau 5 contra 4 dar încercăm fiecare să ne facem treaba, cum şi Movileanu şi-a făcut treaba destul de bine.” a continuat Şotârcă.

În runda a 3-a, Dunărea va juca în deplasare, cu campioana „la zi”, City us Tg. Mureş, partida fiind programată luni, 19 septembrie, de la ora 17.00, în direct la Digisport 3. „Urmează un meci destul de greu, iarăşi, la Tg. Mureş. Trebuie să nu ne pierdem concentrarea pentru că am început destul de bine campionatul şi nu ne putem permite asta acum. Meciul va fi destul de greu, încercăm să nu pierdem„, a mai spus Marian Şotârcă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*