Sorin Cîmpeanu, propunerea ALDE Călărași la Camera Deputaților?

14383268_1193071677419169_593611358_nNăscut la  18 aprilie 1968 în   Bucureşti, Sorin Cîmpeanu este inginer de îmbunătăţiri funciare, doctor în agronomie și rector la  USAMV Bucureşti.

De asemenea, Sorin Cîmpeanu este secretar general CNATDCU și  vicepreşedinte al IHP-UNESCO NCR, membru corespondent al ASTR,  membru corespondent al ASAS din 2012. Rectorul de la Agronomie se poate lăuda la cei 48 de ani ai săi cu o avere frumușică. Chiar dacă nu are decât un apartament de 72 de mp în București, cumpărat în 2008 împreună cu soția, conturile și depozitele din bănci numărau în urmă cu doi ani  peste 60.000 de euro și peste 25 USD. La rândul ei, soția avea  un cont de 40 986 euro. Cîmpeanu mai deținea acțiuni în valoare de 3 000 de lei și a acordat împrumuturi de 10 000 de euro în nume personal. Salariul rectorului s-a ridicat în 2011 la 157 220 lei, la care se adaugau bani din proiecte de cercetare, participare la comisii de doctorat și ARACIS, de 90 460 lei. Soția a obținut și ea la aceeași universitate un salariu de 33 660 lei, iar din activități de cercetare alți 49 929 de lei.Mai nou, se pare că a fost convins de liderii ALDE să candideze pe listele partidului , la Călărași, la alegerile parlamentare din această toamnă.În prima conferință de presă a ALDE Călărași , noul președinte desemnat de la centru, Daniela Crețu,a evitat să confirme acest lucru , dar din informațiile noastre,  Sorin Cîmpeanu va deschide lista candidaților pentru o funcție de deputat pe listele ALDE .Nu știm ce promisiuni a făcut Daniela Crețu, dar în cazul în care se bazează pe voturile studenților care au absolvit cursurile facultații pe care o pastorește de ani buni,avem mari îndoieli că va obține un scor cu două cifre(așa cu a afirmat în conferința de presă). La prima întălnire cu presa din Călărași, președintele numit, al ALDE Călărași , Daniela Crețu, a venit însoțită de secretara partidului, secretara facultății, fiul acesteia,State Laurențiu (a obținut 200 de voturi la alegerile locale din iunie 2016,obținând astfel un mandat de consilier local la Luica)și fostul prefect Șerban Jenel.

Întrebata de reprezentanții mass-media, dacă terenul pe care este amplasată balta lui Dinulescu , aparține USAMV, aceasta s-a eschivat spunând că nu poate să răspundă la această întrebare.Se pare că nu este obișnuită să răspundă întrebărilor incomode.În curând vom reveni cu amănunte picante despre modul în care

Belarus Traktor, a incheiat colaborarea cu Facultatea  de Management Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală a U.S.A.M.V  București – Filiala Călărași .

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*