Iliuța , mereu surprinzător/Un altfel de președinte

ili-1ili3ili2Actualul președinte al Consiliului Județean Călărași , Vasile Iliuța, a sustinut ieri o conferință de presă în cadrul căreia a transmis noile măsuri adoptate.

,,Începând cu luna următoare, întreg personalul medical de la Spitalul Județean de Urgență Călărași (medici, asitente medicale și infirmiere) va beneficia de 20 de tichete de masă pe lună.,,

,,Astăzi, la propunerea jurnaliștilor din presa locală făcută în timpul unei conferințe de presă, am făcut o vizită inopinată la bucatăria Spitalului Județean de Urgentă Călărași. Concluziile vor fi trase de fiecare jurnalist în parte, dar și de către bolnavii internați. Eu pot să spun doar atât: este mult loc de mai bine! În sprijinul actualei conduceri a Spitalului, vom monitoriza zilnic bucătăria. Am început cu farmacia, vom continua cu monitorizarea curățeniei și a derulării contractului cu spălătoria.,,-Vasile Iliuță.

Atitudinea și comportamentul președintelui Consiliului Județean Călărași , Vasile Iliuță , demonstrează că este un altfel de președinte, căruia chiar îi pasă de călărășeni!

1 comentariu

  1. Bună ziua,am convingerea ca dl.Președinte Vasele Iliuta își da tot interesul pentru ca toate instituțiile sa intre pe un făgaș normal de funcționare, fapt pentru care apreciez atitudinea dansului de a duce la bun sfârșit aceste importante desfășurări pentru județul Calarasi!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*