Intervenţie la incendiu cu victimă în localitatea Chirnogi

carbon

O femeie în vârstă de 76 de ani și-a pierdut viața în urma incendiului, fiind găsită carbonizată în dormitorul locuinței de către pompierii militari

Două echipaje de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa au intervenit timp de o oră și 25 de minute pentru lichidarea incendiului, evitând posibilitatea propagării arderii la alte locuinţe din apropiere

În data de 09.10.2016, ora 07.23, două echipaje specializate de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa au fost solicitate să acţioneze pe raza localităţii Chirnogi, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţă, proprietate individuală, aparţinând lui E. C.

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta foarte violent, cu flacără şi cu fum dens la nivelul acoperişului casei, pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi, cât şi în interiorul locuinţei. existând pericol de extindere la alte bunuri materiale aflate în imediata apropiere.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza jarului căzut dintr-o sobă cu acumulare de căldură, jar care a aprins materialele textile, ulterior arderea extinzându-se cu rapiditate.

Două echipaje profesioniste de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ o oră și 25 de minute.

Pe timpul operațiunilor de stingere, pompierii militari au găsit în dormitorul locuinței și trupul carbonizat al proprietarei, în vârstă de 76 de ani

În urma incendiului au ars: acoperişul casei construit pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătraţi, elemente de mobilier, materiale textile şi materiale plastice, mai multe uşi şi tocurile din lemn ale ferestrelor, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de aproximativ 40.000 lei.

Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care femeia în vârstă de 76 de ani și-a pierdut viața.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*