ALDE Călăraşi, a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare

14872702_1195028987239912_905619707_nAşa cum am precizat în mai multe rânduri, ALDE isi propune să fie după alegerile parlamentare, un fel de busolă a politicii româneşti, care să dea direcţia atât in ceea ce priveşte drepturile si libertăţile cetăţenilor cât si in ceea ce priveşte economia, cum functionează, pe ce principii, care sunt consecinţele unei economii performante. Acest lucru nu se poate realiza decat prin intermediul unei echipe puternice, capabilă să răspundă problemelor  românilor, prin identificarea celor mai bune soluţii.

Ieri, 27 octombrie, a.c. Filiala ALDE Călăraşi a depus la Biroul Electoral de Circumscripţie, listele şi dosarele candidaţilor săi pentru alegerile parlamentare. Candidatii ALDE sunt profesionisti, persoane care au gestionat cu responsabilitate problemele importante ale organizaţiilor din care provin. Listele de candidaţi ai ALDE,  sunt intocmite echilibrat, în sensul că  se regasesc persoane tinere, alături de persoane care nu au mai facut politică pâna acum, dar şi persoane cu expertiză politică, ce au demonstrat că pot fi lideri şi formatori de opinie.

Alianta Liberalilor si Democratilor a urmărit ca, prin nominalizarea candidaţilor pentru alegerile parlamentare, să se prezinte in fata electoratului cu oameni cu o vastă experienţă profesională, din toate categoriile sociale, respectiv: jurişti, ingineri, manageri, profesori, economişti. Sunt oameni cu o carte de vizită solidă, cunoscuţi in mediile din care provin şi prin intermediul cărora ALDE isi arată respectul faţă de electorat.

 
 
Daniela Creţu,
Preşedinte, ALDE Călăraşi

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*