Doi pompieri călărășeni au ieșit la pensie în aplauzele colegilor

După ce mulți ani la rând au servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, colonelul Constantin Viorel și plutonierul adjutant șef Stoian Nelu au ieșit la pensie.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din incinta Inspectoratului pentru Situații de Urgență, pompierii călărășeni s-au despărțit astăzi de doi dintre colegii lor de arme, care după o lungă activitate depusă în slujba țării, se retrag pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.Colonelul Diaconu Lucian (Î) Inspector Șef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași i-a felicitat pe cei doi pompieri, cărora le-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care au desfășurat-o în cadrul unității noastre, le-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.   serwer

Locotenent-colonel Păduraru Adrian – (Î) Prim adjunct al Inspectorului șef a dorit, la rându-i,  să le adereseze câteva cuvinte colegilor săi și le-a urat să se bucure de o pensie lungă și de multă sănătate.

Și noi, colegii din acdrul I.S.U. Călărași le dorim celor mai tineri pensionari ai noștri să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă.

213

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*