Interviu cu antrenorul echipei care în weekend a câştigat cu 14-1. Valeriu Petrescu: „Chiar şi cu modificări masive în lot, rezultatele sunt mulţumitoare”

mare-2Înainte Modelu este o echipă care şi-a schimbat aproape întreg lotul de jucători în pauza de vară, dar care a ştiut cum să facă transferuri pentru a nu se teme de retrogradare. Antrenorul Valeriu Petrescu a format un grup unit care acum are rezultate bune în Liga a 3-a, Seria a 2-a. Modelenii au reuşit chiar rezultatul etapei din weekendul trecut şi chiar al campionatului după ce au învins Arsenal Malu cu scorul de 14-1 şi, în acest moment, echipa se află pe locul 6 cu 13 puncte. Valeriu Petrescu vorbeşte într-un interviu despre planurile de viitor ale echipei sale, Înainte Modelu.
– Sunteţi mulţumit de rezultatele obţinute până acum?
– Ţinând cont că în vară am adus 11 jucători noi, cred că până în acest moment lucrurile sunt spre bine. S-a cunoscut lipsa de experienţă a unora dintre ei, dar uşor uşor ne-am acomodat din mers şi acum, după etapa a 9-a, rezultatele sunt bune, ţinând cont de linia de clasament cu 3 victorii, 4 egaluri şi două înfrângeri. Am marcat multe goluri (29), dar am şi primit (18), unele dintre ele datorită unor greşeli de arbitraj. Avem un lot de jucători foarte tânăr, 12 dintre ei sunt sub 21 de ani şi am avut două înfrângeri cu Metaloglobus şi Viitorul II, două echipe destul de bune.
– Care a fost cel mai bun meci?
– Cred că jocul cu Dinamo II, ţinând cont şi de ceea ce s-a întâmplat cu Gnohere, care a adus la Modelu toate televiziunile, am reuşit să revenim de la 0-2 la 4-3. Un meci foarte bun am făcut şi la Tunari, dar acolo eu spun că am fost neîndreptăţiţi de brigada de arbitrii şi cu Astra 2.
– Cine sunt favoritele la câştigarea seriei?
– Sunt câteva echipe foarte bune, şi aici mă refer la Metaloglobus, Viitorul II, Popeşti Leordeni, dar să nu uităm nici Slobozia, Dinamo II, Tulcea sau Tunari. Cred că lupta se va da între primele echipe mai sus menţionate.
– Cine sprijină echipa?
– Consiliul Local Modelu, Consiliul Judeţean Călăraşi şi anumite firme din zona localităţii Modelu. Le mulţumim tuturor celor care sprijină echipa şi le transmitem că nu-i vom dezamăgi.
– Transferuri pe viitor?
– Avem un lot cu jucători de perspectivă cu care cred că putem ajunge la obiectivele propuse. Nu ne interesează decât jucătorii născuţi în 1998 şi probabil şi mai mici. Merg la jocurile importante, urmăresc jucători tineri chiar şi din campionatul judeţean. Din păcate, sunt puţini jucători călărăşeni, dar să ştiţi că şi în fotbalul nostru judeţean sunt fotbalişti buni care activează la echipe cu pretenţii.
– Dacă ai avea vreo ofertă…?
– Nu se pune problema asta acum. Sunt antrenor profesionist şi sunt sub contract cu ACS Înaintea Modelu unde mă simt foarte bine. Am sprijinul tuturor celor din conducere.
Sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a 9-a a Ligii 3, Înainte Modelu a câştigat cu 14-1 meciul cu Arsenal Malu. Golurile au fost marcate de: Nelu Bucă (2, 9, 55), Danie Gheorghe (20, 59), Marian Ghiţă (35), Istrate (47), Ricardo Mihalache (49, 57, 81), Marin Florea (84), Cosmin Petrescu (85), Alexandru Alexa (87, 90+1) / Alexandru Jelescu (18).
Înainte Modelu e pe locul 6 în Seria a 2-a a Ligii 3, cu 13 de puncte, cu 12 mai puţine faţă de liderul Metalosport Bucureşti. Viitorul II, CS Popescu Leordeni, CS Tunari şi Unirea Slobozia sunt peste călărăşeni în clasament.

Cătălin Nițu-Ofițer de presă F.R.F.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*