Polițiștii călărășeni au reținut infractori și au aplicat sancțiuni contravenționale

politia-romanaUrmărit internațional de autoritățile din Spania, depistat de polițiștii din Călăraşi

Polițiștii din Călăraşi au depistat un bărbat pe numele căruia autoritățile din Spania au emis un mandat european de arestare pentru infracțiuni contra proprietăţii.

La data de 3 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu Secţia 3 Poliţie Rurală Curcani din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Călăraşi au depistat, în comuna Curcani, un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate, care era urmărit internațional.

Pe numele celui în cauză autoritățile judiciare din Spania au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

Cel în cauză a fost depus în Arestul Central Bucureşti urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.

Bărbat din Călăraşi, reţinut de poliţişti

Un bărbat din Călăraşi au fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei.

La data de 3 noiembrie a.c. poliţiştii de ordine publică din Călăraşi au probat activitatea infracţională a unui bărbat de 36 de ani din Călăraşi, bănuit că pe fondul unui conflict mai vechi a intrat în incinta unei societăţi comerciale unde a ameninţat o persoană cu acte de violenţă.

Cel în cauză a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, astăzi urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi cu propunere de arestare preventivă.

Bănuit că şi-a lovit fratele, reţinut de poliţişti

Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

În ziua de 03 noiembrie a.c. poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Dragalina şi ai Postului de Poliţie Perişoru au probat activitatea infracţională a unui bărbat de 43 de ani, din Perişoru care la data de 30 noiembrie a.c. şi-ar fi agresat fizic fratele.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţienere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi cu propunere de arestare preventivă.

Infracţiuni la regimul rutier constatate de poliţişti în ziua de 3 noiembrie 2016

-Un tânăr de 28 de ani, din comuna Radovanu, judeţul Călăraşi a fost depistat în timp ce conducea pe drumurile publice un autoturism care avea un număr de înmatriculare ce păreau fi false.

-În comuna Sohatu a fost depistat un bărbat de 41 ani care conducea un autovehicul deşi nu deţinea permis de conducere şi avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.

-Un bărbat din Dragalina, în vârstă de 55 ani care conducea un tractor, la solicitarea organelor de poliţie a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea de mostre biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

-O tânără de 23 de ani din comuna Săruleşti a fost prinsă de poliţişti în timp ce conducea un autovehicul deşi nu deţinea permis de conducere.

-În timp ce conducea un tractor fără a deţine permis de conducere, pe raza localităţii Lehliu-Gară, un bărbat de 56 de ani din localitate a accidentat pe trecerea de pietoni o tânără de 19 ani.

În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale.

Conduceţi prudent! Viaţa are prioritate!

Pentru a preveni producerea accidentelor rutiere pe drumurile publice, poliţiştii recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență sporită la volan.

De asemenea, recomandă conducătorilor auto să circule cu atenţie în următoarele situaţii:

  • la apropierea de trecerea pentru pietoni, astfel încât să poată opri şi acorda prioritate

  • în zona instituţiilor de învăţământ, obiectivelor social-culturale sau economice, unde observă un flux mare de pietoni, în special copii

  • la apropierea de staţiile mijloacelor de transport în comun, în special cele care nu sunt prevăzute cu alveole sau refugii pietonale, unde unii pietoni se pot angaja în traversare prin faţa mijlocului de transport

  • la apropierea de unul sau mai mulţi pietoni care se deplasează pe partea carosabilă, indiferent de sensul de mers

DRUM BUN!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*