Călărașiul e blestemat! Directorul medical face circ în spital

belusicaDupă ce a fost ,,parașutat,,(Dumnezeu știe din ce motive)la pachet cu soția sa (mamă a 4 copii și beneficiar de pensie alimentară în valoare de 60.000 lei/an),la Călărași ,dr. Laurențiu Belușică a avut activitate mai mult pe pagina de facebook decât în spital.Atribuțiile funcției de director medical îl obligau să fie prezent la S.J.U. Călărași după accidentul de pe A2 zona Lehliu,motiv pentru care nu înțelegem de ce nu a fost sancționat de managerul spitalului.

De la instalarea în funcție,  nu a organizat nici o conferință de presă în care să explice că nu avea nici o bază legală să aducă medici din Moldova, să explice adevăratele motive pentru care medicii tineri nu vin la Călărași, în schimb, azi după ce a servit o cafea cu ,,senatoarea,, pe terasa ITU, a trimis următorul mail :

,,Buna ziua,

3483 vizualizari in total 1 vizualizari azi


1 Comment on Călărașiul e blestemat! Directorul medical face circ în spital

  1. Trebuia sa candideze si el aceste alegeri parlamentare!Avenit la Calarasi sa faca politica sau sa puna umarul pentru rezolvarea marilor probleme pe care le are acest spital? Aceasta familie nu a mai avut loc la Bucuresti si a venit la Calarasi pt. relaxare? PACAT..de acest oras care are parte numai de astfel de oameni…Sa plece sa ne lase in pace!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*