Răzvan Meseșeanu / ,,Nu sunt de acord sub nicio formă cu modalitatea aleasă de a promova cele două Ordonanţe de Urgenţă”

razvan-meseseanu

PSD-istul Răzvan Meseșeanu, este primul membru al acestui partid care reacționează vis-a-vis de ultimele decizii luate de guvern. Acesta a postat pe diverse grupuri pe facebook, un mesaj dur :

,,Nu sunt de acord sub nicio formă cu modalitatea aleasă de a promova cele două Ordonanţe de Urgenţă. Chiar sunt indignat că nu s-a înţeles nimic din erorile făcute de către exponenţii puterii din alte vremuri; am cochetat cu ideea de a renunţa să mă mai implic în politică, însă nu cred că asta este soluţia. Cei mai mulţi dintre psd-işti sunt oneşti şi dedicaţi valorilor reale ale poporului român; nu este corect să fie catalogaţi toţi după gafele unora. Ceea ce trebuie făcut este simplu: curăţenie adevărată, nu mimată, în propria curte! Voi milita pentru acest lucru!”

Așteptăm cu nerăbdare, reacțiile liderilor călărășeni și vom publica reacțiile acestora.

1488 vizualizari in total 2 vizualizari azi


1 Comment on Răzvan Meseșeanu / ,,Nu sunt de acord sub nicio formă cu modalitatea aleasă de a promova cele două Ordonanţe de Urgenţă”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*