Răducu Filipescu/,, Sper că toţi parlamentarii călărăşeni vor susţine amendamentele propuse de mine în folosul cetăţenilor judeţului nostru”

filipescu filip

,, Am spus, înainte de a candida, că plec de la Consiliul Județean în Parlamentul României pentru a putea ajuta, de la un alt nivel, județul Călărași. Am venit cu trei amendamente la Bugetul pentru 2017, toate în interesul locuitorilor din județul Călărași.

Pe domeniul sănătate si servicii sociale am cerut bani pentru consolidarea si reabilitarea corpului F+G+H al Spitalului Județean de Urgență Călărași. Valoarea estimată este de 28 milioane de lei, investiția fiind necesară dinmoment ce clădirea a fost expertizată tehnic și încadrată în gradul de risc seismic II.

    Un alt domeniu pentru care am cerut prevederea de bani în Bugetul anului 2017 este cel al protecției mediului și prevenirea unor situații de urgență. Mă refer la amenajarea unui dig de protecție în zona Jegălia – Borcea – Fetești, zonă predispusă în general inundațiilor, cu afectarea gospodăriilor și terenurilor agricole situate în vecinătatea brațului Borcea. Există o estimare a unui necesar de 4-5 milioane de euro.

Am în vedere, în continuare, componenta dezvoltării locale, m-am gândit, concret, la promovarea și dezvoltarea zonei turistice braț Borcea – Călarași. Obiectivul cel mai important este Portul turistic Călărași, pentru care ar fi nevoie de vreo 5-6 milioane de euro. Ar fi foarte bine pentru Călărași dacă s-ar aloca banii pentru începerea lucrărilor. ”

,, Sper că toţi parlamentarii călărăşeni vor susţine amendamentele propuse de mine în folosul cetăţenilor judeţului nostru”

 

660 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*