Socrul deputatului de Călărași, Cătălin Predoiu, a fost vizitat de polițiști!

predoiu

       Firma de avocatură  în care este partener,  Călin Zamfirescu, socrul deputatului de Călărași, Cătălin Predoiu, a fost implicată în procedura de insolvență a clubului Dinamo. Procurorii spun că au fost ascunse , active în valoare de 18.000.000 de lei , astfel încât creditorii să nu se poată folosi de acestea în vederea recuperării datoriilor.

     Joi, 09.02. 2016, polițiștii Direcției de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliției Române au efectuat percheziții la societăți de avocatură și de insolvență, bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 18.000.000 de lei, cu ocazia derulării unei proceduri de insolvență a unei societăți comerciale.

Polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliției Române, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, au efectuat 3 percheziții domiciliare, dintre care 2 în București si una în județul Ilfov, la sediul unei societăți de avocatură, al unei societăți de insolvență și la domiciliul reprezentantului unei firme de insolvență.

Perchezițiile au fost efectuate în cadrul unui dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de bancrută simplă și bancrută frauduloasă, fapte prevăzute de art. 240 și art. 241 din Codul Penal.

Din primele verificări a reieșit că, în perioada 2014 – 2016, cu ocazia deschiderii și derulării procedurii de insolvență și reorganizare judiciară a unei societăți comerciale din domeniul sportului, ar fi fost omise (ascunse) active, în valoare totală de 18.498.402 de lei, care astfel nu au fost cuprinse în planul de reorganizare, fiind prejudiciați creditorii societății.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

2144 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*