Vasile Iliuță – Doar ascultând nevoile oamenilor îi pot îndruma

ili

La 49 de ani, actualul președinte al Consiliului Județean Călărași, este acționar în șase companii , are în proprietate 450 hectare de teren agricol , exploatează 3000 de hectare de pământ și se folosește de experiența acumulată pentru rezolvarea problemelor județului.  Una dintre prioritățile sale, este contactul permanent cu societatea civilă ,identificarea problemelor cu care se confruntă și identificarea de soluții.

  ,,Lipsa locurilor de muncă și solicitările de fonduri pentru diverse investiții și proiecte au fost principalele subiecte în cadrul audiențelor care au avut loc astăzi.
Încă de la preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean Călărași am dorit să am o strânsă legătură cu societatea civilă.
Cred că doar ascultând nevoile oamenilor îi pot îndruma și pot identifica soluții optime pentru rezolvarea lor.”- Vasile Iliuță.

1205 vizualizari in total 2 vizualizari azi


1 Comment on Vasile Iliuță – Doar ascultând nevoile oamenilor îi pot îndruma

  1. Un om de noblete care doreste sa faca ceva in judetul nostru, si se pare ca este hotarat in acest sens, dar are nevoie de o echipa solida si loiala care sa traga la aceasi caruta..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*