ADI Ecomanagement Salubris Călărași, CONTROLĂM ȘI NOI CEVA?

rebu3

După disconfortul creat călărășenilor de grandiosul proiect CL8, din vina exclusivă a contractorului  Hidroconstrucția, primăria Călărași și primarul Daniel Ștefan Drăgulin au trebuit să înghită multe reproșuri venite din partea cetățenilor. Deși primăria avea doar calitatea de beneficiar al proiectului și Drăgulin a afirmat public că este nemulțumit de calitatea lucrărilor, refuzând să semneze procesul verbal de predare – primire a lucrărilor, lucru care a condus la penalizări pentru Ecoaqua în valoare de un milion de lei, populația mai puțin informată a arătat cu degetul către executivul primăriei.

Tot în calitate de beneficiar, Primăria Călărași trebuie să răspundă întrebărilor și nemulțumirilor cetățenilor referitoare la haosul creat în municipiul reședință de județ de noul operator pentru servicii de salubritate-Rebu. Numai că Primăria nu are nicio vină…..nici de această dată.

Pentru o bună informare a cititorilor,  facem următoarele precizări:

Contractul de delegare a gestiunii de colectare și transport a deșeurilor, este încheiat între ADI Ecomanagement Salubris Călărași în calitate de autoritate contractantă și SC RER Ecologic Service București REBU S.A. în calitate de operator.

Art. 12 –Obligațiile autorității contractante ADI Ecomanagement Salubris Călărași

Să verifice periodic următoarele:

-serviciul furnizat și nivelul de calitate al acestuia

-îndeplinirea indicatorilor de performanță și aplicarea penalităților pentru neîndeplinirea acestora

Art. 16- Operatorul va coopera pe deplin cu autoritățile în procesul de audit, monitorizare , verificare, înregistrare, și inspectare a executării serviciului.

Art.32

 alin.2- Autoritatea contractantă( ADI Ecomanagement Salubris Călărași) are dreptul să verifice și să monitorizeze executarea serviciilor.
Colectarea se face în intervalul 06.00-18. Colectarea se face în zilele lucrătoare și cele de sâmbătă dar nu și duminica sau în timpul sărbătorilor legale.
 Despre modalitatea de plată a serviciilor de colectare și transport a deșeurilor, stipulată în contract, care se pare că avantajează operatorul dar dezavantajează primăriile vom vorbi în zilele următoare.
 Până atunci, pentru sugestii și reclamații cu privire la modul de colectare și transport a deșeurilor, puteți suna la următoarele numere de telefon:
 0747019600- REBU
 0722525130-ADI Ecomanagement Salubris Călărași
rebu2
2559 vizualizari in total 3 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*