Filipescu: ,,Iliuță face numai prostii, face partidul de râs”

filipescu

Senatorul  Răducu Filipescu, fost președinte al PNL și președinte al Consiliului Județean Călărași pentru trei mandate, a declarat pentru Realitatea din Călărași că  Vasile Iliuță, ca urmare a ,,escapadei” de vineri seara, este la un pas de a i se retrage sprijinul politic.

,,Problema este simplă. Vasile Iliuță a fost pus în discuția Biroului Executiv al PNL, datorită faptelor sale și i s-a spus foarte clar că nu mai poate deține funcția de vicepreședinte a organizației județene și în funcție de evoluția dosarului, în cazul în care va fi trimis în judecată , partidul o să-i retragă sprijinul politic și implicit va pierde funcția de președinte al Consiliului Județean Călărași. Acum este un simplu membru. Așa este normal, sunt primari de municipii reședință de județ care nu au mai candidat din aceleași motive, primarul de Târgu Mureș, primarul de Brașov, primarul de Tulcea. PNL-ul are un cod de etică destul de dur, care nu îți permite să jonglezi. Iliuță face numai prostii, face partidul de râs. Făcea prostii și înainte și acum. Funcția de președinte de consiliu județean, impune o anumită conduită.

Întrebat dacă Vasile Iliuță se va înscrie în PSD, în cazul în care i se va retrage sprijinul politic, senatorul Răducu Filipescu a răspuns:

,, Iliuță se poate înscrie și în Partidul Fascist, nu contează partidul pentru el ci doar ce iese din afacerea asta. Nu a contat nici cu Partidul Conservator, nici cu PD, nici cu PNL, important este să-i meargă lui roata și până acum i-a tot mers. Eu nu am nici o treabă cu persoana, cu individul, Vasile Iliuță, am ceva cu faptul că el nu onorează funcția pe care o ocupă. Iliuță se comporta la fel și înainte, funcția de președinte de consiliu județean cere să ai educație, să ai onoare, lucruri care la el sunt sublime dar lipsesc cu desăvârșire”.

Î

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*