ACTIVITĂȚI ALE POLIȚIȘTILOR PENTRU CREȘTEREA SIGURANȚEI ELEVILOR

pol

  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași desfășoară activități pentru creșterea siguranței în incinta și în zona adiacentă a școlilor și liceelor din județul Călărași.

În perioada 30 octombrie – 06 noiembrie 2017, polițiștii de prevenirea criminalității și de ordine publică au desfășurat o serie de activități de prevenire a delincvenței juvenile și pentru siguranța în mediul online.

Oamenii legii s-au întâlnit cu elevii Liceului Tehnologic din Borcea și școlilor gimnaziale din comunele Jegălia, Roseți, Unirea, Modelu și Borcea.

 

Discuţiile interactive cu adolescenții și tinerii s-au referit la recunoașterea formelor de manifestare a violenței, la modul de sancționare a acesteia și la identificarea celor mai eficiente măsuri pentru adoptarea unui comportament  non-conflictual.

 

Un impact însemnat asupra percepției l-a avut și filmul educativ prezentat de polițiști, care conține mărturii ale unor tineri internați în centrele de reeducare în urma comiterii de fapte penale.

209 vizualizari in total 2 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*