Trei bărbați, reținuți de polițiști pentru tăiere și sustragere de arbori

Arbori

 

Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Călărași au reținut, la data de 06 noiembrie 2017, trei bărbați din municipiul Călărași, care ar fi tăiat arbori și ar fi încercat să sustragă materialul lemnos.

Cercetările au fost demarate după ce persoanele, cu vârste între 21 și 26 ani, au fost prinse la sfârșitul lunii octombrie 2017, în timp ce transportau materialul lemnos sustras dintr-o pădure a Cantonului Silvic Modelu.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori din fondul forestier și furtul de arbori din fondul forestier național.

Prejudiciul a fost stabilit la valoarea de aproximativ 1500 lei, materialul lemnos fiind recuperat.

Cei trei bărbați, reținuți pentru 24 de ore, au fost depuși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Călărași.

 

 

Mandat, pus în executare de polițiștii de investigații criminale

 

În seara de 06 noiembrie 2017, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Călărași au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis în aceeași zi de Tribunalul Călărași.

Un bărbat de 23 ani, din municipiul Călărași, condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare pentru tentativă de omor, a fost depus în Penitenciarul Slobozia, pentru executarea pedepsei.

625 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*