VIDEO/ Un angajat de la Serviciului Public Pavaje Spații Verzi a căzut de pe un utilaj de la o înălțime de 5 metri

accident

În urmă cu puțin timp, primăria Călărași, anunța pe pagina sa de facebook, demararea lucrărilor de  corecții și toaletare a copacilor care fuseseră identificați anterior, că prezentau pericol.

Astăzi,  14 noiembrie 2017, la ora 11 și doisprezece minute, în zona liceului ,,Sandu Aldea” din Călărași, s-a produs un grav accident de muncă. Persoana vătămată este un bărbat angajat al Serviciului Public Pavaje Spații Verzi din cadrul primăriei Călărași. Bărbatul a căzut de la o înălțime de 5 metri din nacela unui utilaj cu ajutorul căruia executa lucrări de toaletare a copacilor. A fost transportat de urgență de echipajele SAJ Călărași la spitalul din municipiu pentru îngrijiri medicale. Din primele cercetări a rezultat faptul că, angajatul Serviciului Public Pavaje Spații Verzi, nu folosea echipament de protecție și nu asigurase utilajul înainte de începerea lucrărilor de toaletare. Vântul puternic și neglijența au fost motivele producerii accidentului.

Șefa Serviciului Public Pavaje Spații Verzi, Adriana Brânză a refuzat să comunice în momentul în care a fost întrebată dacă muncitorul trebuia să fie echipat cu echipament de protecție corespunzător muncii prestate.

La ultima conferință de presă, primarul Drăgulin, anunța că va lua măsuri disciplinare radicale în cadrul acestui serviciu. -,, În urma unei anchete, vom lua măsuri de sancționare a angajaților acestui serviciu. Modul de executare a lucrărilor și calitatea acestora, sunt îndoielnice. Au fost dotați cu utilaje noi, cu echipament performant,  dar comportamentul angajaților este strigător la cer. Nu mai putem tolera așa ceva….”

 

7009 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*