,, Gala Sportului Călărășean”- 5 IANUARIE 2018

G1

Vineri 5 ianuarie 2018, în cochetul Complex Hestia, CSM Călărași a organizat ,, Gala Sportului Călărășean”, eveniment în cadrul căruia au fost premiați sportivi care au obținut rezultate deosebite și care sunt legitimați la CSM Călărași. Pentru stabilirea ierarhiilor au fost întocmite clasamente, în funție de rezultatele obținute de către sportivi pe parcursul anului 2017, cei cu rezultate deosebite în campionate mondiale, europene, balcanice, naționale, cupe mondiale, europene, jocuri universitare, la categoriile de vârstă seniori, tineret, juniori și cadeți. Gala, spun organizatorii, constituie o oportunitate de recunoaștere a meritelor sportivilor și de a mulțumi celor care de-a lungul anului 2017 s-au implicat activ în susținerea și promovarea sportului călărășean.

Pentru prima dată în istoria clubului, CSM Călărași a obținut în anul 2017, 149 de medalii dintre care : 51 medalii de aur, 53 medalii de argint și 45 medalii de bronz.

Clasamentul celor mai buni sportivi ai CSM Călărași în anul 2017:

1-ADRIANA AILINCĂI-CANOTAJ

2-ALEXANDRU CHIOSEAUA-CANOTAJ

3-MĂDĂLINA CAȘU-CANOTAJ

4-TAVI DOBRE-BOX

5-MARCO ANTONIO MANEA-BOX

6-IONELA DENISA LUCA-ATLETISM

7-MIHAI PALAGHIA-LUPTE

8-VALENTIN DUMBRAVĂ-BOX

9-SAMUEL ZAINEA-LUPTE

10-DAVID POPA-CANOTAJ

Clasamentul celor mai buni antrenori ai CSM Călărași în anul 2017:

1-DANIEL BĂNĂȚEANU-CANOTAJ

2-EUGEN SUCIU-CANOTAJ

3-VALENTIN ANGHEL-BOX

4-CONSTANTIN BEBEȘELEA-BOX

5-VIRGIL COSTACHE-ATLETISM

6-GEORGIAN ANGHEL-BOX

7-DRAGOȘ HOGEA-LUPTE

Organizatorii, prin personalitățile locale prezente : George Iacob-Prefect, Viorel Ivanciu-Viceprimar, Dragoș Coman-Viceprimar, Marius Dulce– Director CAS, au oferit sportivilor, plachete și diplome.

Dumitru Chirilă- Director CSM Călărași : ,, Dumneavoastră cei care urcați pe podium, reprezentați Călărașiul și rezultatele muncii voastre ne face să fim mândri!”G2G3G4G5

 

1264 vizualizari in total 1 vizualizari azi


1 Comment on ,, Gala Sportului Călărășean”- 5 IANUARIE 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*