Gabriel Oancea- Lider la un sindicat fără membri !

Sindicatul Național al Funcționarilor Publici Călărași nu mai are nici un membru

snfp-sindicatul-national-al-functionarilor-publici-sigla

Sindicatul Național al Funcționarilor Publici (SNFP) este o organizație sindicală care reprezintă funcționarii publici și personalul contractual de la nivelul administrației publice centrale și locale. Liderul de sindicat al acestui sindicat la Călărași, este Gabriel Oancea. Activitatea SNFP filiala Călărași este sublimă dar lipsește cu desăvârsire, motiv pentru care, din decembrie 2017, numărul membrilor cotizanți din Sindicatul Național al Funcționarilor Publici Călărași, este…zero.

Funcționarii publici și personalul contractual de la nivelul administrației publice centrale și locale s-au retras în masă din acest sindicat. Deși în cererea de retragere, membri nu sunt obligați să motiveze motivul retragerii, aceștia susțin că nu se simțeau reprezentați și că plăteau degeaba cotizația în cuantum de 1% din salariul brut. Ținând cont că salariile bugetarilor au crescut simțitor în ultimul timp, suma nu este deloc neglijabilă. Contactat telefonic, liderul

SNFP filiala Călărași, Gabriel Oancea, a declarat pentru Realitatea din Călărași :

,, La Călărași nu mai există nici un funcționar public membru al acestui sindicat. Membrii nu au precizat motivele retragerii, este libertatea membrului de a se retrage din sindicat fără a explica motivul. Retragerea din sindicat nu se face motivat. Se pare că motivul real este neacordarea de cadouri cu ocazia unor evenimente speciale. Dacă ei găsesc pe undeva, în statutul unei organizații sindicale, faptul că sindicatul este obligat să acorde cadouri cu ocazia unor evenimente speciale, pot să mă acuze. Ce trebuie să înțeleagă, mai devreme sau mai târziu, funcționarii publici și personalul contractual, este că, prin destructurarea mișcării sindicale vor fi mai ușor de condus și de manipulat.”

1283 vizualizari in total 2 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*