Felicitări conducerii Centrului de Plasament ,,Sf. Ștefan” din Perișoru, reprezentată de Paul Dragu !

 

,,Obiceiuri și tradiții de Paște” a fost acțiunea la care au luat parte copiii de la Centrul de Plasament ,,Sf. Ștefan” din Perișoru, care au avut posibilitatea să descopere taina pictării ouălelor cu tempera, decorarea lor prin tehnica șervețelului, dar și folosind modele autocolante.
Acțiunea a fost organizată de Serviciul de Dezvoltare a Deprinderilor de Viață Independentă (SDDVI), din cadrul D.G.A.S.P.C. Călărași, în parteneriat cu Centrul ,,Sf. Ștefan” Perișoru, cu scopul de a le dezvolta copiilor simțul estetic și practic, cunoașterea tradițiilor și obiceiurilor privind sărbătorile Pascale, precum și formarea deprinderii de a oferi un cadou simbol, cu ocazia acestei sărbători.
Totodată, copiii îndrumați de educatoarea Marinela Drugă (căsuța IRIS) au lucrat ornamente Pascale, pe care cei mici ni le-au prezentat cu bucurie.
Educatoarele Mihaela Paraschiv, Angeluța Toma și Maria Costache (Floare de Piatră) au dovedit că sunt copii talentați și în realizarea tablourilor lucrate prin metoda quilling, pe care le puteți admira în fotografiile de mai jos.
Felicitări conducerii Centrului de Plasament ,,Sf. Ștefan” din Perișoru, reprezentată de Paul Dragu !
paul2paul3 paul4 paul5paul6paul7paul8

697 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*