Chiriță George – ,, Consilierii județeni ai P.S.D. Călărași sunt nemulțumiți de modul în care se propun proiectele de hotărâre !”

Ec. Vasile Iliuță și-a tras Compartiment de Control !

În ședința ordinară a consilierilor județeni care a avut loc în data de 26 aprilie 2017, consilierii PSD+ALDE , au demonstrat cu argumente, că pot face opoziție constructivă în interesul cetățeanului.  Ec. Vasile Iliuță a propus înființarea unei suprastructuri de control, organizată la nivel de compartiment, denumit Compartiment de Control, în subordinea directă a Președintelui.  Proiectul de hotărâre a fost aprobat deși consilierii județeni ai PSD și ALDE au votat împotrivă.

 Chiriță George, secretar executiv  și consilier județean PSD Călărași , a comentat această decizie pentru Realitatea din Călărași :

,, Consider că nu este necesară înființarea acestui Compartiment de control atâta timp cât sunt deja 2 cenzori, avem comisie de disciplină, directori, directori adjuncți, acest nou compartiment nu va face nimic în plus față de compartimentele existente deja. O altă nemulțumire a consilierilor județeni PSD Călărași, este neintroducerea nici măcar la comisii,  a proiectului de hotărâre cu privire la acordarea unor stimulente financiare pentru nou născuții din județ și al cărui inițiator sunt. Motivația secretarului județului, Emil Mușat este cel puțin puerilă. Nu poți să motivezi că proiectul nu este semnat, în condițiile în care propui 17-18 proiecte de hotărâre, nesemnate. Voi face o plângere prealabilă la adresa secretarului . „

1566 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*