Lipsa banilor este un motiv constant de stres? Iată ce-i de făcut!

Saracie-efect-asupra-creierului-1170x644

Facturi, evenimente neprevăzute, cumpărături de ultim moment. Iar nu ţi-au ieşit calculele şi iar te afli într-o criză financiară? Tocmai când ţi-ai spus că , de data asta, vei face lucrurile diferit . Pentru a scăpa de stresul provocat de lipsa banilor, iată câteva modalităţi prin care banii nu vor mai reprezenta o problemă.

 

  1. Prioritizarea cheltuielilor

Primul pas în a depăşi momentele cruciale datorate lipsei banilor, este să înveţi să îţi prioritizezi cheltuielile, axându-te pe lucruri cu adevărat importante ( de exemplu: chirie, facturi). În acest fel, te asiguri că îţi vor rămâne suficienţi bani, iar tranzacţiile urgente vor fi acoperite.

  1. Transformă hobby-urile în surse de venithobby-uri-care-te-fac-mai-inteligenta-650x400

Dacă ai destule pasiuni şi idei inventive şi te gândeşti că în acest fel îţi vei augmenta veniturile, nu ezita să le pui în practică. Chiar dacă, în acest moment, nu ai suficienţi bani sa-ţi pui pe picioare propria afacere, nu e cazul să renunţi, nu totul e pierdut.  Tot ce trebuie să faci este să să-ţi aduci aminte că  exista institutii financiare nebancare la ajutorul carora poti apela pentru creditele rapide de nevoi personale. De exemplu, în Fixcredit poţi găsi un prieten fidel, gata să-ţi dea o mână de ajutor în orice moment, fără să pună prea multe întrebări.  Dacă nu te-ai convins încă de acest lucru, intră pe site şi evaluează-ţi posibilităţile.

Cu siguranţă, ai ezitat să apelezi până acum la un credit, doar gândindu-te la toate formalităţile aferente acestui procedeu, la orele interminabile petrecute la ghişeuri, completând documente şi justificând motivele pentru care soliciţi un credit. Nu şi de data aceasta. Fixcredit, prietenul tău de nădejde, face ca lucrurile să fie chiar mai rapide şi eficiente decât ţi le poţi imagina. Chiar din confortul propriei case, poţi solicita împrumuturile de nevoi personale de la Fixcredit iar tot ce ai de făcut este să completezi formularul, având în vedere doar:

  • Datele personale;
  • Datele privind evaluarea venitului propriu;
  • Ataşarea unei copii a cărţii de identitate şi a contului bancar.

 

  1. Puşculiţa pentru urgenţe.bani-suficienti-economisiti

Încă din copilărie, ai fost obişnuit să îţi strângi şi economiseşti bănuţii. Acest obicei pare să fie unul destul de sănătos şi în rândurile adulţilor, căci această practică te poate scăpa de stresul provocat de lipsa banilor.  Depozitând în mod constant o sumă mică de bani, vei obţine un buget consistent în momentul în care vei decide că ai nevoie de acesta. Îţi aminteşti cât de fericit erai, când îţi aduceai aminte de puşculiţa ta fix într-o perioadă în care aveai mai mare nevoie de bani? Imaginează-ţi cum e , adult fiind, ca într-o etapă critică din punct de vedere financiar să poţi apela la o puşculiţă de urgenţă care să rezolve impasul prin care treci.

 

 

 

Punând în practică metodele mai sus menţionate, lipsa banilor va fi o problemă ce va aparţine de domeniul trecutului. Stresul şi stările provocate de acest factor vor fi înlocuite de certitudinea şi siguranţa că visul la un trai mai bun nu va râmâne doar la stadiul de vis, ci se va transforma într-un fapt realizabil!

 

 

1054 vizualizari in total 3 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*