Viceprimarul Dragoș Coman pune piciorul în prag !

coman

N.R. Pentru toate celelalte servicii subordonate primăriei, NU există niciun fel de control asupra locației în care se află peste zi funcționarii plecați “pe teren” cu mașina din dotare.

Inițiativa montării unor sisteme GPS pe mașinile  care  aparțin Poliției Locale Călărași, i-a aparținut viceprimarului Dragoș Coman. Acesta, și-a instalat softul pe calculator și pe telefonul personal și cu ajutorul aplicației, poate urmări 24 de ore din 24, activitatea polițiștilor locali.

   Dragoș Coman : ,,Pentru modernizarea și eficientizarea activității Poliției Locale Călărași , începând cu data de 01.05.2018, a fost achiziționat un sistem de monitorizare / supraveghere (cu sistem GPS) pentru autoturismele din dotarea instituției, dorind astfel eficientizarea activității prin scăderea timpului de răspuns la sesizări și intervenții , monitorizarea “Live” permițând intervenția celei mai apropiate patrule de locul sesizării și intervenției , Dispeceratul instituției cunoscând în timp real locația autoturismelor . Pe lângă avantajele operative , sistemul achiziționat ajută la reducerea costurilor, administrarea mai eficientă a flotei auto, monitorizarea comportamentului la volan a polițiștilor locali, conducerea instituției adunând date despre comportamentul în trafic și făcând un training despre cum să opereze vehiculele într-un mod mai sigur, monitorizarea problemelor ce apar la vehicule și eliminarea birocrației în ceea ce privește reducerea numărului de hârtii întocmite pentru flota auto . Urmărirea autovehiculelor se face prin echipamente GPS de ultimă generație, iar cu ajutorul datelor transmise de către dispozitivele instalate pe mașini se pot reconstitui traseele, se poate calcula consumul de combustibil și se poate reduce prin eficientizarea utilizării vehiculului, previne furtul autovehiculelor și se pot evidenția diverși factori precum locul staționărilor și durata lor, viteza de deplasare etc.”

N.R. Pentru toate celelalte servicii subordonate primăriei, NU există niciun fel de control asupra locației în care se află peste zi funcționarii plecați “pe teren” cu mașina din dotare.

5073 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*