TLDE / ,,Vă solicităm domnule președinte să nu ezitați în a vă asuma candidatura pentru anul viitor pentru funcția de președinte al României”

TLDE2
    Tineretul Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) a organizat astăzi, la Palatul Parlamentului, prima ediție a Galei Premiilor TLDE. În cadrul evenimentului, tinerii din ALDE i-au acordat președintelui ALDE Călin Popescu-Tăriceanu premiul de excelență pentru promovarea valorilor liberale și lupta continuă pentru drepturile și libertățile cetățenilor. Cu acest prilej, președintele TLDE, Claudiu Catana i-a transmis președintelui ALDE o solicitare din partea tinerilor, și anume de a-și asuma candidatura la alegerile prezidențiale din 2019.
„Astăzi e un moment special pentru tinerii din ALDE. În această zi de o importanță deosebită îmi revine deosebita onoare de a-i înmâna președintelui ALDE, domnului Călin Popescu-Tăriceanu, un premiu special din partea noastră, a tinerilor liberali, a tinerilor care militam pentru valorile liberale, pentru drepturile și libertățile cetățenilor, pentru un stat democrat puternic.
De asemenea, domnule președinte, în numele tinerilor din ALDE, odată cu acest premiu special pe care vi-l înmânam vreau să vă transmit un mesaj din partea noastră a tinerilor: vă solicităm domnule președinte să nu ezitați în a vă asuma candidatura pentru anul viitor pentru funcția de președinte al României. Este îndemnul nostru pe care vi-l lansăm, o dorință a noastră, a tinerilor, pe care sper că o veți accepta. Considerăm, domnule președinte, că sunteți cel mai pregătit om politic și cel mai capabil sa facă față unei asemenea demnități”, a spus președintele TLDE Claudiu Catana.
,,Județul Călărași a fost reprezentat de un număr de 36 de participanți, filiala noastră,primind nominalizari pentru doua sectiuni: cel mai activ consilier de  municipiu,în persoana drei Valentina Vasilari- consilier local al municipiului Oltenița,și cea mai activa regiune-alături de colegii de la Giurgiu și Ialomița. Este prima ediție a Galei Premiilor TLDE, ceea ce face ca între filiale să existe competitivitate, dorința de a fi cei mai buni și a ne depăși pe noi înșine, de la an la an. Vreau sa le mulțumesc colegilor din Oltenița, Budești, Crivat,Soldanu,Nana și Fundulea,pentru implicare și seriozitate.Suntem tineri,cu dorința de implicare și putere de munca, iar fără sprijinul seniorilor ne-ar fi foarte greu. Ținem să le mulțumim, pentru prezenta pe aceasta cale, dlui Laurentiu State- președinte judetean ALDE Calarasi, dlui NAE Sinel-primarul orașului Budești, dlui Ion Bucur-președinte ALDE Soldanu și tuturor președinților de organizații ce își susțin tinerii. Tinerii sunt viitorul, dar mai important,tinerii sunt și prezentul”  a declarat dra președinte judetean TLDE CALARASI –Valentina Vasilari 
1606 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*