Ziua Internațională a Copilului va fi celebrată în centrul orașului, între orele 09.30 și 12.30!

afis primarie

Vineri, 1 iunie,Ziua Internațională a Copilului va fi celebrată în centrul orașului, între orele 09.30 și 12.30!

Toți copiii, mai mici sau mai mari, sunt așteptați să se distreze pe platoul de la Kilometrul 0 din municipiul Călărași.

Organizatorii evenimentului sunt Primăria Municipiului Călărași, Consiliul Județean Călărași și Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, care au pregătit momente diverse și pe gustul tuturor copiilor.

 

Astfel, pe platou va fi amplasată o scenă unde pe parcursul a 3 ore se vor derula momente artistice, fie ele de dans sau muzică. Tot pe platou, în altă zonă, un magician va delecta publicul cu o oră de iluzionism. Vor mai fi prezente ateliere de: pictură pe față, pictură pe apă, mâini de ceară, Viko, desene pe planșă, confecționat decorațiuni din hârtie, dar și două zone inedite, una destinată unui concurs de ”cow milking” (copiii vor primi și o costumație de tip western), dar și o cabină tip ”cash box”  ( copiii vor încerca să strângă cât mai mulți bani falși). O cabină foto la minut va fi și ea prezentă, cât și o mașină de făcut baloane de săpun, dar și o plasă cu 1000 de baloane care va fi desfăcută la finalul evenimentului. Zeci de animatori vor fi prezenți atât pe scenă, cât și printre copii, vor modela baloane și vor oferi bomboane.

 

Alte activități inedite care vor avea loc în acest an, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, sunt organizarea unui MiniExatlon pe șoseaua Sloboziei, acolo unde, la finalul celor 3 ore, toți cei prezenți, mari și mici, sunt invitați la o alergare ”COLORATĂ” (Holy powder), o surpriză a organizatorilor.

 

O altă surpriză este și organizarea unei tombole pentru cei trei pui de tigru siberian care au venit pe lume, la Grădina Zoologică din Călărași, în urmă cu trei luni. Cu ajutorul acestei tombole, cei trei pui de tigru vor primi nume de botez. Câștigătorul premiului, ce va fi stabilit prin tragere la sorți, va pleca acasă cu un tigru de pluș de 1,8 metri.

 

Mai trebuie spus faptul că organizatorii, Primăria Municipiului Călărași, Consiliul Județean Călărași și Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, au mai pregătit și 2.000 de înghețate și 1.500 de șepci pentru copiii ce vor lua parte la evenimentul dedicat lor.

 

Vor fi alături de noi, cu standuri reprezentative, partenerii tradiționali Serviciul de Poliție Rutieră, Serviciul pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân, Inspectoratul Județean de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Crucea Roșie – filiala Călărași. Totodată, printr-un parteneriat, elevi ai Colegiului Economic  vor ajuta la organizarea tombolei și a alergării ”colorate” de la finalul evenimentului.

 

Vă așteptăm, așadar, vineri, 1 iunie, de la ora 9.30, în centrul orașului, să ne bucurăm de copilărie!

 

 

 

BIROUL DE PRESA

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*