Află care sunt cele mai INEDITE modele de adidași în 2018!

 

pexels-photo-442585

Ești pasionat de sneakers? Înseamnă că vrei să fii tot timpul la curent cu cele mai noi apariții și să deții modelele deosebite de pe piață!

Adidașii s-au transformat de-a lungul timpului din niște articole vestimentare specifice ținutelor sport sau casual, în adevărate piese de colecție, râvnite de persoane cu vârste sau preocupări diferite! De la încălțări care completau ținutele, cu un rol practic specific, la piesa de rezistență pe care o reprezintă în prezent, fenomenul sneakers a devenit foarte popular odată cu globalizarea culturii underground și cu admirația oamenilor față de acest tip de modă. Dacă și tu ești fan al ținutelor de acest fel, trebuie să știi că pe https://www.addien.ro/nike găsești unele dintre cele mai populare modele de adidași, la prețuri reduse. În fiecare an, apar modele noi, inovatoare, care combină perfect rolul practic al încălțărilor cu un design estetic inedit, atrăgător. Citește în continuare pentru a află ce modele nu trebuie să îți lipsească din colecție anul acesta!

Tipare reinventate sau modele noi, pregătite pentru a completa ținutele pasionaților

  • Sean Wotherspoon x Nike Air Max 1/97sean-wotherspoon-nike-air-max-2018-2

Acești adidași combină, de fapt, două modele anterioare lansate de Nike: Air Max 1 și Air Max 97. Talpa este specifică primului tip de sneakersi, iar partea de sus vine de la faimosul model 97. Culorile sunt inspirate din moda magazinelor trift shops, iar modelul este o colaborare între brand-ul Nike și Sean Wotherspoon, un cunoscut colecționar de perechi vintage și co-fondatorul magazinului Round Two. Dacă îți place această pereche de adidași și ești în căutarea unor accesorii sau articole vestimentare pe care le poți asorta în ținute, cu un click pe link poți găsi piesele potrivite! În noiembrie 2017 au fost lansate în cantitate limitată câteva perechi, iar răspunsul a fost unul pozitiv, modelul fiind votat ca fiind „Lansarea anului 2018” si a fost oferit publicului larg cu ocazia aniversării AirMax Day din acest an.

  • Nike Air Force 1 High “BHM”nike-air-force-1-high-bhm-release-reminder-3

Nike Air Force este unul dintre cele mai consacrate modele din colecția Nike, din toate timpurile. Foarte multe persoane au început să aprecieze cultura sneakersilor datorită acestui model, care impresionează încă prin design-ul aparent simplu și prin rezistență sau versatilitate. AF1 High „BHM” este un model lansat cu ocazia „Black History Month”. Coloritul Pan-African este unul deosebit, având pe fiecare adidas 2 dungi, una roșie și una verde, pe fundal negru. Sole-ul este alb, la fel ca la modelele clasice. Adidașii înalți din colecția Nike au, de obicei, o curea care fixează glezna, iar pentru acest tip de sneakers, a fost folosită una foarte specială: scris cu auriu, pe această bandă este imprimat cuvântul EQUALITY (egalitate).

 

  • Balenciaga Triple Sbalenciaga-triple-s-trainers-5ec6-600

La prima vedere, acest model pare unul foarte butucănos și cu aspect neîngrijit, chiar murdar. Ca în cazul multor alte perechi apărute în ultimii ani, ineditul este principala caracteristică după care se ghidează designerii atunci când concep un tipar nou. Însă, inspirația acestor modele nu este deloc de actualitate, ci, dimpotrivă, își găsește originile în încălțămintea anilor 80’ sau 90’ și în ceea ce este numit modelul „Dad Shoes”. Balenciaga Triple S a reușit să împartă fanii acestei culturi în două grupuri: cei care îi consideră urâți și cei care ar face orice să pună mâna pe o astfel de pereche. Aspectul estetic este voit unul vintage, care dă impresia unor adidași vechi. În plus, culorile folosite sunt alese special pentru a rezona cu moda anilor 90’. Indiferent de tabăra în care te afli, trebuie să recunoști că acesta este unul dintre cele mai hype modele din 2018!

 

Pentru orice colecționar, perechile de acest fel reprezintă o adevărată comoară! Care sunt perechile tale preferate de sneakers?

 

 

 

2152 vizualizari in total 2 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*