COMUNICAT DE PRESĂ – ÎNCEPÂND CU 08.06.2018 TAXA PENTRU PAȘAPORT SE POATE ACHITA ȘI LA UNITĂŢILE C.E.C. BANK.

pasaport

Având în vedere diversificarea modalităţilor de achitare a contravalorii paşaportului simplu electronic şi paşaportului simplu temporar, aducem la cunoştinţa solicitanţilor de paşapoarte că începând cu data de 08.06.2018 au o nouă modalitate de achitare a acestor taxe în numerar la oricare dintre unităţile C.E.C. Bank.
Această modalitate de plată se adaugă celor deja existente, respectiv în numerar la Trezoreria Călăraşi, la Oficiile Poştale prin mandat poştal (trebuie prezentată factura aferentă emisă de oficiul poştal) sau la sediul Instituţiei Prefectului, precum şi prin internet-banking (recomandăm această din urmă modalitate numai pentru paşaportul simplu electronic întrucât este obligatorie verificarea realizării transferului bancar; trebuie prezentat extrasul de cont doveditor), virament bancar, mandat poştal (trebuie prezentată factura aferentă emisă de oficiul poştal).
Pentru detalii suplimentare privind elementele pe care trebuie să le conţină documentele care fac dovada achitării contravalorii paşaportului simplu electronic şi paşaportului simplu temporar puteţi accesa pagina de internet a Instituţiei Prefectului-Judeţul Călăraşi cl.prefectura.mai.gov.ro secţiunea paşapoarte, precum şi pagina de internet a Direcţiei Generale de Paşapoarte pasapoarte.mai.gov.ro.
Pentru programări on-line, atât pentru cererile depuse la ghişeele din municipiul Călăraşi, cât şi pentru punctul mobil Olteniţa, vă invităm să accesaţi pagina epasapoarte.ro .

PREFECT,
GEORGE IACOB

1151 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*