Sondaj – Vin zile negre pentru primarul care … ,, nu minte niciodată !”

  Cu toate că,  mai sunt doi ani până la alegerile locale, în PNL Călăraşi, au loc mari frământări. Niciodată, de la înfiinţare până în prezent, acest partid nu a fost mai dezbinat. Deşi primarul care ,,nu minte niciodată” susţine că este linişte şi pace, realitatea este cu totul alta. Postările furibunde de pe reţelele de socializare, unde o echipă de comunicare, plătită din bani publici, cultivă cultul personalităţii, au efect de bumerang. (Un studiu recent, realizat de IMAS, arată că, deşi internetul este cea mai uzitată modalitate de informare, reţelele sociale  nu sunt privite ca şi mijloace de informare, ci mai degrabă ca şi mijloace de manipulare. )

 Viceprimarii Viorel Ivanciu şi Dragoş Coman, au înţeles că este vitală comunicarea faţă în faţă, atunci cănd ai de transmis un mesaj important şi au ales dialogul cu cetăţenii municipiului Călăraşi.

Realitatea Din Călăraşi, a intrat în posesia rezultatelor  unui sondaj de opinie, care confirmă trendul ascendent al celor doi  în interiorul PNL Călăraşi. Redăm aici, o parte dintre rezultatele sondajului :

,, 5. Dintre următorii candidați, pe cine ați vota pentru postul de primar al municipiului Călărași?

  a) Daniel Drăgulin – 21,14 %

 b) Viorel Ivanciu – 12,75 %

 c) Dragoș Coman – 20,85 %

 d) Valentin Deculescu – 3,70%

Altul / nu știu / nu răspund – 41,56 %”

 Se pare că, donarea sumei de 10 000 lei , din partea familiei Deculescu către primarul Dan Drăgulin, nu a ajutat la creşterea încrederii populaţiei în actualul administrator public al municipiului.

 În schimb, curajul de care a dat dovadă viceprimarul Dragoş Coman, atunci când a stopat furtul de energie electrică din Parcul Dumbrava( în valoare de 638 000 lei) , când a dispus montarea de sisteme de monitorizare la autoturismelor aparţinând Poliţiei Locale, au condus la încrederea călărăşenilor că se pot schimba lucrurile în bine, dar cu alţi oameni.coman

Pentru din ce în ce mai mulți oameni, Dragoş Coman este exemplul clar că politica are un viitor sigur la Călăraşi, un viitor în care noua generaţia are un cuvânt important de spus

,, Nu vreau ca băiatul meu să ofteze când o să se gândească unde s-a născut. Asta, aşa… ca o motivaţie personală, de suflet. Altfel, şi chiar nu vreau să sune politicianist, chiar simt că pot să fac ceva pentru oraşul ăsta, pentru oamenii care mă cunosc şi care au încredere că aş putea să fiu vocea lor în Primărie. Îi respect pe toţi călărăşenii, evident, sunt născut în Călăraşi, dar simt că pot transpune în administrație energia, viziunea și dorința de normalitate a unei generații ce are obligația de a schimba fața României.

  Călăraşiul trebuie și poate să fie un oraş frumos iar felul cum arată acum, lasă mult de dorit iar vina o purtăm toți cei ce după revoluție am făcut prea puțin sau deloc. Administraţia locală călărăşeană are resurse umane și financiare să devină competivă.”

 

 Daniel Ştefan Drăgulin : ,, Eu nu sunt traseist politic, altele au fost motivele care m-au determinat să plec, interesul pentru călărăşeni a fost pe primul plan„. Drăgulin e de părere că politica trebuie făcută „cu faţa spre cetăţeni în fiecare zi, nu doar în campanie electorală.”drag

 

 

 

 

 

Viorel Ivanciu :  ,, Ne asumăm o nouă  identitate si o nouă  politică a PNL Călărași, care să poarte amprenta și trăsăturile noastreivanciu

Nimeni nu poate face nimic dacă o comunitate nu funcționează unită, coerent și solidar, în jurul unor proiecte și programe clare. Ele trebuie să genereze o viziune clară, cu o strategie de dezvoltare complexă, profesionist realizată și in strictă  concordanță cu ceea ce gândesc cetățenii ca ar trebui să se întâmple.

Resimțim nevoia unor politici publice,a unor obiective și strategii pe domenii,dar și integrate. Ne propunem să fundamentăm și să elaborăm astfel de politici publice și pe care să le punem în dezbaterea publică,a factorilor interesați.” 

 N.R.  Dragoș Coman și Viorel Ivanciu,  provin  din mediul privat şi au devenit cunoscuţi  înainte de a intra în politică , prin realizările personale.  Intreprinderea individuală pe piața liberă si concureța sunt  valori fundamentale ale liberalismului.

Vom reveni cu o analiză a rezultatelor sondajului şi pentru posibilii candidaţi  PNL , pentru funcţia de preşedinte al CJ Călăraşi.

 

 

 

3059 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*