Viorel Ivanciu ,, A venit ziua în care trebuie să facem ordine pe domeniul public ! „

ivanciu

O serie de acţiuni desfăşurate în  ultima perioadă,  dau de înţeles, că Primăria încearcă să pună lucrurile în ordine, în privinţa garajelor de pe raza municipiului Călăraşi. Viceprimarii Viorel Ivanciu şi Dragoş Coman au adus un suflu nou într-o primarie anchilozată,  în care, de mulţi ani, toată lumea s-a  ferit ca dracu de tămâie să  adopte măsuri radicale.

Este cunoscut faptul că, mulţi călărăşeni au transformat aceste garaje în magazii pentru depozitat borcane cu murături și vechituri. Spre deosebire de şeful său, Dan Drăgulin, poreclit ,, primarul o să… fac „, Viorel Ivanciu, vorbeşte puţin dar face multe. La începutul anului, promitea că vor fi asfaltate zece  străzi din municipiu şi în acest moment au fost asfaltate şase şi încă două vor fi finalizate în această săptămână.

Despre problema garajelor, viceprimarul Viorel Ivanciu, a declarat pentru Realitatea din Călăraşi : ,, Am ridicat garajele din zona Cuza Vodă până în aproape de spital, continuăm cu amenajarea spaţiilor verzi şi a parcărilor pe terenul eliberat. Pentru celelalte zone din oraş, vom demara o acţiune de identificare a deţinătorilor de garaje care nu au contract sau o formă legală de amplasare a acestor garaje, pe domeniul public. Vor fi notificaţi să vină la primărie, să identificăm amplasamentul, şi ce este cel mai important, să şi plătească. Pentru celelalte construcţii neautorizate, care sunt construite pe domeniul public, atragem atenţia că pot fi demolate fără alte înştiinţări, pentru că este o gravă indisciplină în oraş în ceea ce priveşte domeniul public, sunt foarte multe lucruri făcute după bunul plac al fiecăruia. Oraşul este sufocat de garaje şi de construcţii improvizate. A venit ziua,  în care, trebuie să facem ordine pe domeniul public, pentru a crea mai multe locuri de parcare şi spaţii verzi de care să beneficiem cu toţii, nu doar anumite persoane care s-au împroprietărit cu bucăţi din domeniul public”.

Vom reveni cu informaţii despre activitatea viceprimarului Viorel Ivanciu. notif

2129 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*