Doamna senator Roxana Pațurcă alături de autoritățile publice locale analizează oportunitatea înființării unui incubator de afaceri sau a unui parc de IMM-uri

f1 (2)

Astăzi, 21 Iunie 2018, în cadrul Biroului Senatorial al doamnei senator Roxana Pațurcă din Orașul Fundulea, Județul Călărasi, la inițiativa acesteia, a avut loc întalnirea organizată de Maria Albu, Șef Cabinet Senatorial, pentru prezentarea programelor cu finanțare nerambursabilă de la bugetul de stat.
Acestea au fost prezentate de catre domnul George Brezoi, Director Executiv al Agenției pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului Ploiești în a cărei arondare se afla și Județul Călarăși.

La întâlnire au participat tineri și oameni de afaceri din Orașul Fundulea, alături de autoritățile publice locale reprezentate de domnul primar Dorel Dorobanțu și doamna viceprimar Bivol Ligia.
Întalnirea a fost concluzionată cu o întreagă serie de proiecte ce urmează a fi depuse pentru obținerea de finanțări nerambursabile în cadrul programului Start-up Nation România ediția 2018.
În acest moment, doamna senator Roxana Pațurcă alături de autoritățile publice locale, analizează oportunitatea înființării unui incubator de afaceri sau a unui parc de IMM-uri care să ajute la creșterea economică a județului Călărași.
Programul Start-up Nation România, face parte din Programul de Guvernare, reprezentând o altă promisiune respectată de Partidul Social Democrat față de cetățeni.f2 (2)f3f4

2531 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*