Află care sunt avantajele pieselor auto din dezmembrări

img

La centrele de dezmembrări poți găsi piese originale pentru masina ta, elemente de caroserie, accesorii obișnuite de interior, piese pentru motor, consumabile, etc. Ai posibilitatea să iei ceva original, chiar produs în fabrică. Un mare avantaj pe care îl au piesele din dezmembrări este faptul că se găsesc la un preț avantajos, care poate reprezenta chiar un sfert din prețul pieselor noi.

De ce să optezi pentru elemente second-hand?

 

Piesele noi mai pot fi produse in China sau aduse din Turcia, deci există posibilitatea ca ele să nu fie originale. Acestea au un preț foarte mare deoarece sunt noi, preț pe care va trebui sa îl plătești dacă nu vrei să achiziționezi piese din dezmembrări, pe motiv că au fost deja folosite anterior. Dacă ai avut un incident neplăcut, iar mașina ta are nevoie de foarte multe reparații pentru a mai fi ca înainte, poți opta pentru piese second-hand. Cele mai recomandate sunt cele de caroserie, care, daca ai norocul de a le găsi originale, se vor potrivi perfect pentru masina ta, atat la montare, cât și in ceea ce privește nuanța specifică de vopsea. Astfel, nu va mai fi nevoie sa platești in plus pentru a vopsi intreaga caroserie a mașinii sau alte elemente care necesită înlocuire. De exemplu, o aripă pe care ai îndoit-o și trebuie schimbată. Astfel de centre se găsesc în foarte multe orașe și zone ale țării, fiind la îndemâna oricui este interesat de așa ceva. Poți să vezi aici o hartă amănunțită, pentru a afla unde se află cel mai apropiat parc de dezmembrări.

Se pot găsi și jante auto originale, la prețuri foarte accesibile și tot de aici poți cumpăra roți de rezervă care sunt identice cu cele pe care le ai deja la mașina. Acestea te vor ajuta pe parcurs, dacă obișnuiești să pleci des în concedii sau faci multi kilometri cu mașina. În ceea ce privește elementele de accesorizare, ele sunt de o calitate superioară față de cele pe care le achiziționezi noi, din magazine, cu riscul de a nu fi originale. In acest caz, vor rugini sau se vor uza într-un timp foarte scurt. Poți găsi și kituri de exterior complete, care să cuprindă piese pe care ți le doreai de mult la mașina ta. Accesoriile de transport sunt interesante si  utile atunci când pleci în concediu cu automobilul personal și vrei să transporți biciclete, plăci de snowboard, ski-uri, etc. Dacă iți dorești astfel de accesorii, ele se găsesc la dezmembrări și sunt provenite de la alte mașini, aduse din alte țări, care au avut piese de calitate și rezistente în timp. Multe piese se uzează la un moment dat, mai ales dacă gradul de solicitare este foarte mare. Pentru a evita cheltuielile extrem de mari ale reparațiilor, optează pentru elemente second hand originale, potrivite mașinii tale. Cei care comercializează așa ceva au și oferte care sunt prezentate clar in liste, pentru fiecare marcă de mașina sau tipul de autoturism.

Nu te gândi că piesele de la dezmembrări sunt toate second hand si uzate. Este bine să vezi cu ochii tăi calitatea acestora, deoarece poți avea si supriza placută de a găsit variante de piese sau accesorii în stare foarte bună, originale și aproape noi, iar prețul lor este cu mult sub cel de pe piață.

640 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*