Senatorul Filipescu : ,,Cei care au pensie de peste 4000 sau 4500 de lei să nu mai poată ocupa posturi retribuite în unitățile de stat”

filipescu

Senatorul PNL, de Călărași, Răducu Filipescu, consideră că nu este normal ca pensionarii  cu pensii mari să poată încasa, în același timp, și salarii din sistemul de stat. În acest sens, parlamentarul liberal vrea să inițieze un proiect de lege care să reglementeze acest aspect: “Alături de colegii mei, doresc să promovez o inițiativă legislativă prin care  . Cine vrea să muncească nu are decât să se ducă în sistemul privat.

Să ai 9000 de lei pensie și să te duci și la serviciu la stat, de unde să mai iei 10.000 de lei salariu, în timp ce tinerii noștri bine pregătiți pleacă în Spania, Italia, Anglia… nu mi se pare corect.”

Senatorul Răducu Filipescu vrea, în schimb, ca pensionarii cu pensii mai mici să poată avea posibilitatea să lucreze în unitățile de stat: “Sunt oameni care nu se ajung cu pensii de 2000 – 2500 lei. De acord, au dreptul să muncească. Dar vom pune o limită de 4000 lei, să zicem, sau 4500… Cine are pensie peste această valoare să nu mai poată lucra într-o instituție de stat.

1240 vizualizari in total 1 vizualizari azi


1 Comment on Senatorul Filipescu : ,,Cei care au pensie de peste 4000 sau 4500 de lei să nu mai poată ocupa posturi retribuite în unitățile de stat”

  1. A fost o Ordonanta a Guvernului Boc, care a legiferat acest lucru, insa excrocii de la USL au abrogat-o. Cred ca s-ar impune ca cei care au abrogat-o sa suporte consecintele( banii incasati de catre pensionari de la diverse institutii de Stat)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*