Ciprian Pandea / Preşedinte PSD Călăraşi : ,,Românii vor fi protejați la achiziționarea serviciilor de turism ! „

PANDEA BUN

Preşedintele ales al social – democraţilor călărăşeni – Ciprian Pandea, a publicat zilele trecute, pe pagina sa de facebook, decizia Guvernului de a reglementa prin Ordonanţă, cadrul legal cu privire la contractele ce au ca obiect pachetele de servicii de călătorie şi serviciile de călătorie asociate încheiate între călători şi comercianţi.

Ciprian Pandea : ,,Ordonanţa Guvernului nr.2/2018 privind pachetele de servicii de călătorie şi serviciile de călătorie a fost adoptată în Parlament, miercuri, 31 octombrie.
Actul normativ transpune în legislaţia naţională prevederile Directivei nr. 2302/2015, creându-se astfel cadrul legal cu privire la contractele ce au ca obiect pachetele de servicii de călătorie şi serviciile de călătorie asociate încheiate între călători şi comercianţi. 
Mai mult, se asigură protecţia călătorilor în caz de insolvenţă a agenţiei de turism organizatoare sau a comerciantului care facilitează achiziţionarea serviciilor de călătorie, clienții având dreptul de a înceta contractul cu rambursarea tuturor plăţilor achitate în legătură cu pachetul turistic achiziționat.”

293 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*