Drăgulin : ,, Intrarea în oraș va avea, în viitorul apropiat, o altă identitate!”

uzinal

  Consiliul Județean Călărași a cumpărat drumul uzinal Siderca. Este vorba  despre  porțiunea de drum Piscicola – intrarea în municipiul Călărași (ieșirea din poarta fostului combinat).

Primarul municipiului Călăraşi – Daniel Ştefan Drăgulin, salută această iniţiativă  şi aduce încă o veste bună pentru locuitorii călărăşeni :

,,Vreau să salut inițiativa Consiliului Județean Călărași de a cumpăra și moderniza drumul uzinal de pe fosta platformă Siderca, unul dintre principalele drumuri care ajunge la limita UAT Călărași.

   În același timp, vreau să punctez faptul că acest proiect vine să completeze două proiecte importante pe care Primăria Municipiului Călărași le va implementa cu ajutorul fondurilor europene de pe Axa 4 a Regio 2014-2020. Este vorba de modernizarea străzii București (stradă care se continuă cu drumul uzinal pe care CJC îl va moderniza) și de amenajarea unui terminal intermodal. Intrarea în oraș va avea, în viitorul apropiat, o altă identitate!
   Anunț, totodată, că în curând vor demara lucrări de întreținere pe Varianta Nord.”

1772 vizualizari in total 2 vizualizari azi


1 Comment on Drăgulin : ,, Intrarea în oraș va avea, în viitorul apropiat, o altă identitate!”

  1. Domnule Primar!
    Cu prilejul alegerilor anterioare ne-ati facut promisiuni solemne (chiar la noi, la poarta!) in legatura cu pavajul strazii Navodari. Ce s-a intamplat cu acel proiect?
    Ca timpul trece repede, si vrem sa avem motiv sa va alegem din nou!
    Va saluta de pe vesnic prafuitul Navodari,

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*