Realitatea din Călăraşi strică Crăciunul lui Eduard Grama / Audio-,,Eşti un bulangiu…”

 Mă-ta n-are Facebook, dar vecinele şi copiii tăi au!
 
Eduard Grama este directorul Direcţiei de Dezvoltare din cadrul C.J. Călăraşi, prin urmare funcţionar public, și ar fi trebuit să citească măcar o dată codul de conduită al acestui tip de angajat. A fost paraşutat în această funcţie de actualul preşedinte al Consiliului Județean, Vasile Iliuţă, Dumnezeu ştie pe ce criterii. Poate omul este un bun profesionist în domeniu, nu avem competenţe să-i evaluăm activitatea profesională, dar cu siguranţă avem motive să-i evaluăm caracterul şi comportamentul deviant.
Cu acest personaj sinistru, eu, Leonida Jecu, în calitate de administrator al societăţii care editează publicaţia Realitatea din Călăraşi, am avut o întâlnire faţă în faţă şi o singură convorbire telefonică pe care o redau integral aici.
La întâlnire, Eduard Grama – directorul Direcţiei de Dezvoltare,  s-a plâns de faptul că este „denigrat” în presa locală. A afirmat că nu se supără pentru asta deoarece este o persoană publică ( s-o creadă el!), că este dezamăgit că mama şi copiii lui citesc aceste „mizerii” şi că doreşte să-i acordăm un drept la replică . Am fost de acord să-i acordăm acest drept, în momentul în care va considera necesar. După care a venit… propunerea:
Cum stai cu contractele? Anul asta nu mai pot face nimic. Vorbim de la anul, dar până atunci treci pe la mine în fiecare lună, pe data de 15, şi o rezolvăm…
Auzisem de obiceiul acestuia de a-şi cumpăra liniştea prin „programări” ca la stomatolog, dar nu mă aşteptam la această propunere. Am refuzat elegant acest mod de colaborare şi am primit următorul răspuns :
Înţeleg, te plăteşte altcineva...
Nu scriam niciodată despre această discuţie dacă în data de 1 decembrie, când toţi românii sărbătoreau Centenarul Marii Uniri, acest personaj nu publica, pe pagina sa de  facebook, cuvinte denigratoare la adresa presei locale: „Vuvuzelele din presă se vând pentru o ciorbă…etc„. Indignat, am făcut următorul comentariu la postarea acestuia: „Eduard Grama, când eşti mort nu ştii şi când eşti prost faci afirmaţii de acest gen. Vuvuzelele din presă sunt doar cei care refuză să treacă pe la tine la birou în data de 15?
Deoarece am deja o vârstă şi mai uit lucruri, în urmă cu ceva timp am instalat  o aplicaţie care înregistrează convorbirile telefonice şi pe care nu îmi doream niciodată să o folosesc decât în scopuri personale. Datorită acestei aplicaţii pot să vă arăt acum adevărata faţă a „domnului” Eduard Grama, „Moş Crăciunul copiilor de la AFC Dunărea”, plimbătorul de hârtii de la CJ Călăraşi.
La numai cinci minute după comentariu, am fost contactat telefonic de directorul Direcţiei de Dezvoltare, funcţionarul public Eduard Grama, cu care am avut o scurtă şi interesantă convorbire, pe care o public integral aici şi pe care îmi doresc să o asculte şi părinţii, soţia, copiii şi subordonaţii domniei sale.
Fac apel către colegii din presa călărăşeană, să sancţioneze prin neparticiparea la următoarea şedinţă a CJ Călăraşi la  care va fi prezent acest personaj.
ReplyForward
3091 vizualizari in total 6 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*