Iulian Iacomi : ,,Toţi directorii vor rămâne pe funcţii !”

psd

Organizaţia judeţeană PSD Călăraşi, a susţinut în data de 18.01.2018, o conferinţă de presă în care a prezentat un raport de activitate al preşedintelui interimar Iulian Iacomi , de la preluarea mandatului şi până în prezent.

Prezenţi la această conferinţă au fost Iulian Iacomi– preşedinte interimar, deputatul Sorin Vrăjitoru, deputatul Cristian Sefer, primarul municipiului Olteniţa- Petre Ţone şi preşedintele organizaţiei municipale- Marius Dulce.

Întrebat de jurnaliştii prezenţi,  dacă urmează o schimbare a unor directori de deconcentrate, Iulian Iacomi a infirmat zvonurile care circulă de câteva zile prin Călăraşi : ,, Nu s-a discutat aşa ceva în cadrul organizaţiei. Toţi directorii vor rămâne pe funcţii, au dat concurs pentru respectivele posturi, nu văd niciun motiv să fie schimbaţi. Nu vor fi schimbări nici în rândul consilierilor locali sau judeţeni în viitorul apropiat. Scopul meu este de a întări organizaţia judeţeană pentru a face faţă cu brio alegerilor europarlamentare şi prezidenţiale”. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*