Dan Drăgulin este capul tuturor răutăţilor !

ili2

Cum adevărul doare de cele mai multe ori, înţelegem şi reacţia agitată şi plină de ambiguităţi, venită din partea comentatorilor de serviciu de pe facebook, susţinători fanatici ai preş. Vasile Iliuţă. Aceştia consideră că Dan Drăgulin este capul tuturor răutăţilor şi vinovat pentru tot ce se întâmplă rău în oraş. Dacă săptămâna trecută, vuia facebook de comentariile cetăţenilor nemulţumiţi de mirosul de hoit din oraş, vineri după  publicarea filmuleţului ( publicat de Realitatea din Călăraşi – 11 000 de vizualizări ) în care primarul Drăgulin identifica sursa mirosului şi afirma că va sesiza organele abilitate pentru a se lua măsurile necesare şi legale împotriva celor vinovaţi ( grupul de firme ILDU), mare parte dintre comentatori au constatat că de fapt…nu miroase atăt de rău , ba chiar unora li s-a părut că  mirosea a parfum. Asta doar pentru a nu-l supăra pe DumneZeus de la C.J. Călăraşi. Chiar şi renumitul ,,jurnalist” Pârloagă a şters articolul în care îl acuza pe Drăgulin de mirosul pestilential din oraş, la aflarea numelui proprietarului terenului. Ba chiar a …amuţit !

 Primăria Călăraşi : ,, Din cauza mirosurilor persistente din ultimele zile pe raza municipiului Călărași, primarul municipiului, Daniel Ștefan Drăgulin, împreună cu viceprimarul Viorel Ivanciu și Comisarul Șef al Gărzii de Mediu Călărași, Cristian Zanfir s-au deplasat în zona Siderca, de unde se presupunea că mirosurile sunt mai persistente și s-a identificat un teren agricol, proprietatea unei societăți comerciale, pe suprafața căruia se împrăștiau dejecții animaliere.

Au fost trimise adrese instituțiilor abilitate (Direcția de Sănătate Publică, Garda de Mediu, Agenția de Protecție a Mediului, Prefectura Călărași) spre identificarea și luarea măsurilor legale ce se impun.”

Din fericire, mai sunt şi oameni care au coloană vertebrală, care nu se ascund în spatele conturilor false şi care spun lucrurilor pe nume :

,, Mirosul pestilential este suportat zilnic de foarte multi locuitori ai judetului. Camioanele incarcate cu material de la statia de epurare din Bucuresti (ei ii zic noroi dar este cacat) pleaca din Bucuresti pe A2 pana la Lehliu Gara si apoi pe DN3 spre Calarasi sau DN3A spre Valcelele, trecand prin multe comune. In urma lor ramane un miros care iti face ficatul praf. Desi remorcile sunt prevazute cu prelate, niciun sofer nu face asta astfel ca mirosul se imprastie in voie peste sate. Se pare ca aceste camioane sunt descarcate pe terenurile imperiului lui Iliuta. Acum cativa ani, aceleasi dejecții erau imprastiate pe campurile de la Sarulesti – Gurbanesti, de catre cumătrul lui Iliuta, Delu – actual primar. Cetatenii din Gurbanesti au avut niste veri infecte, cu o populație de muște de mii de ori mai mare decat de obicei (ca doar musca se dezvolta extraordinar in cacat) si cu mirosuri similare cu cele din Calarasi. Din pacate nimeni nu face nimic pentru ca Vasile Iliuta este foarte puternic si nimeni nu are curaj sa se ia de el. Comisarul de la Garda de Mediu, Zanfir, este un fel de Viorica Dăncilă, ajuns pe acolo din greseala, doar ca pe lângă faptul că e prost e și țâfnos.„/Olivia Sighireanu

Daniel Ştefan Drăgulin : ,, La solicitarea cetăţenilor şi a presei locale, m-am deplasat împreună cu viceprimarul Viorel Ivanciu şi Comisarul Șef al Gărzii de Mediu Călărași, Cristian Zanfir , în zona Siderca, de unde se presupunea că mirosurile sunt mai persistente și s-a identificat un teren agricol, proprietatea unei societăți comerciale, pe suprafața căruia se împrăștiau dejecții animaliere. Au fost trimise adrese instituțiilor abilitate (Direcția de Sănătate Publică, Garda de Mediu, Agenția de Protecție a Mediului, Prefectura Călărași) spre identificarea și luarea măsurilor legale ce se impun. Din păcate, atribuţiile primarului sunt limitate în acest sens. 

 

 

1665 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*