Vasile, sfătuit de fostul condamnat la pușcărie aruncă pisica moartă în curtea vecinilor

vasi

La ultima conferinţă de presă susţinută de preş. Vasile Iliuţă şi  fostul condamnat la pușcărie, adunat de Vasile  de prin cafenele, fără loc de muncă, angajat pe baza unui document falsificat, într-o funcție publică-Eduard Grama, a participat ca de obicei, doar presa ,,acreditată”. În stilul caracteristic, cei doi au încercat să păcălească opinia publică că nici usturoi nu au mâncat , nici gura nu le miroase. Pe lângă gogoriţele îndrugate despre lucrările efectuate fără autorizaţie (legea este la fel pentru toată lumea)  la drumul de acces din incinta Siderca (DJ 306A),  cei doi ,,stăpâni” ai judeţului au încercat din nou să îşi mascheze incompetenţa şi cazul proiectului „Promenada” aruncând  pisica moartă în curtea vecinilor de la Primăria Călăraşi. Pentru o corectă informare a călărăşenilor, redăm mai jos poziţia oficială şi calendarul lucrărilor ce trebuiesc executate de Primăria Călăraşi , în cadrul acestui proiect :

,,Proiectul cunoscut în plan local ca și „Promenada”, finanțat din fonduri europene nerambursabile, reunește 3 parteneri – Județul Călărași (buget 0,7 milioane Euro), Municipalitatea Silistra (2,0 milioane Euro) și Municipiul Călărași (3,2 milioane Euro), fiecare având responsabilități concrete și buget propriu alocat pentru implementarea activităților ce le revin.

Dorim să informăm călărășenii, faptul că Primăria Municipiului Călărași urmează să achiziționeze constructorul pentru lucrările de investiții prevăzute în proiect (alei, gara fluvială etc), însă numai după achiziționarea serviciilor de proiectare și realizarea documentațiilor la nivel de Proiect Tehnic, activități ce revin Consiliului Județean Călărași.

Data estimată de către Consiliul Județean Călărași și aprobată prin contractul de finanțare pentru începerea lucrărilor este luna octombrie 2020.
În situația în care Consiliul Județean Călărași va preda documentația tehnică necesară începerii achiziției de lucrări către Primăria Călărași într-un termen mai scurt, se pot demara lucrările mai devreme decât termenul prevăzut în proiect (octombrie 2020).

Astfel, menționăm faptul că Primăria Municipiului Călărași a făcut, până în acest moment, toate demersurile pentru ca termenul de începere a lucrărilor (octombrie 2020) să fie respectat. Deținătorii de construcții provizorii din zonă au fost înștiințați că nu le vor mai fi prelungite acordurile de ocupare temporară după 1 ianuarie 2020.”

1931 vizualizari in total 4 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*