L. Orban /,, Ceea ce a făcut individul ăsta a fost, deci, un act premeditat, o golăneală…”

A fost mare prilej de bucurie pentru fostul condamnat la pușcărie, adunat de Vasile Iliuță de prin cafenele, fără loc de muncă, angajat pe baza unui document falsificat, într-o funcție publică – Eduard Grama, când a apărut în spațiul public o fotografie în care dădea mana cu președintele PNL, Ludovic ORBAN. Suspectând faptul ca liderul PNL nu a avut habar cu cine a dat mâna, l-am contactat pe șeful liberalilor, pentru lămuriri.

 Ludovic Orban: „Vă mulțumesc că ați semnalat aceste aspecte. Eu dau mâna, zilnic, cu fel de fel de oameni. Nu am de unde să știu dacă sunt sau nu de buna credință. Dacă îmi trimiteți dovezi, voi lua măsuri la Călărași si voi face o declarație publică în acest sens. Nu putem tolera la nesfârșit derapajele unor oportuniști”.

„Coboram de la o discuție cu grupul minorităților și mă așteptau câțiva cetățeni care m-au rugat să facem o poză. Eu am făcut zeci de mii de poze, nu am întrebat pe nimeni ce calitate are sau dacă e vreun infractor. Ceea ce a făcut individul ăsta a fost, deci, un act premeditat, o golăneală. Dvs știți părerea mea legată de Vasile Iliuță. Nu am o părere bună despre el” – Ludovic Orban (într-o discuție cu M. Badea).grama

 

1513 vizualizari in total 2 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*