Dumitru Chirila il umileste prin rezultatele obtinute pe Eduard Grama / Mult aur pentru sportivii de la CSM Calarasi

Rezultate exceptionale, cu mult aur, obtinute de sportivii CSM Calarasi la Campionatele Europene de Canotaj, Tineret, U23, Grecia, o6-08 septembrie 2019.

,,Sa fii numarul 1 in Europa, in orice domeniu, este un mare VIS si in acelasi timp o placuta realitate pentru sportivii CSM Calarasi, sportivi care, la Ioanina, in Grecia, dupa o evolutie memorabila, au obtinut nu mai putin de 3 medalii de AUR si o medalie de bronz.
Aceste rezultate au fost realizate de Madalina CASU, Alexandru CHIOSEAUA si Adriana AILINCAI.
Madalina CASU a castigat titlul european in mod clar, fara nicio problema, in proba de patru rame, aceeasi sportiva de aur castigand titlul si in proba de opt plus, dupa o lupta extraordinara.
Reamintim ca Madalina CASU a castigat, in acest an si aurul european la o categorie superioara de varsta, respectiv la SENIORI, la Campionatul European de la Lucerna.
La aceeasi mare competitie continentala, puternicul Alexandru CHIOSEAUA a obtinut tot medalie de Aur, in proba de patru plus unu.
O pretioasa medalie de bronz a obtinut minunata Adriana AILINCAI in proba de dublu rame.
Pentru aceste rezultate, istorice, ii felicitam cu dragoste pe bravii nostri sportivi si sportive si pe antrenorii lor, Daniel BANATEANU, Eugen SUCIU si Madalina BUZDUGAN tot asa cum îi felicitam si pe coiechipierii lor de ambarcatiuni si pe intreaga delegatie a Romaniei care, ne-au facut tare mandri si cu aceasta ocazie de neuitat.
Urmeaza calificarea la Jocurile Olimpice de la TOKYO, in 2020, la Regata de la Lucerna, unde le uram de pe acuma spor in pregatire si succes deplin!..aur2aur1

858 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*