Ludovic Orban : ..Da, probabil o să fie nevoie să dăm afară niște habarnişti, trepăduși, amante, pe toţi cei care au fost băgați pe ușa din dos…,,

orban

 Ludovic Orban, Preşedintele Partidului Naţional Liberal: „Circulă fel şi fel de intoxicări ȋn spţiul public despre faptul că PNL ar intenţiona să concedieze angajaţi din administratia publică.
Am fost întrebat în repetate rânduri despre poziția Partidului Național Liberal faţă de administrație, deşi poziţia noastră a fost şi a rămas întotdeauna una transparentă.
Am spus, nu doar o dată, că noi nu putem să guvernăm cu 28 sau 29 de ministere. Guvernul Partidului Național Liberal va fi un Guvern de 15, maxim 16 ministere. Vom face o restructurare a tuturor autorităților, agențiilor, oficiilor, astfel încât ele să aibă, cu adevărat, capacitatea de a servi interesul public. Vom reduce și serviciile deconcentrate care sunt nenumărate și cărora și cei care sunt astăzi la putere le-au pierdut șirul.
Da, ne dorim o administrație mai suplă, mai dedicată servirii interesului public, mai competență, ȋn care să readucem profesionalismul şi meritocrația.
Şi da, cu siguranță, un test de competență, profesionalism și implicare va fi dat.
Da, probabil o să fie nevoie să dăm afară niște habarnişti, trepăduși, amante, pe toţi cei care au fost băgați pe ușa din dos, fără niciun fel de pregătire profesională, fără niciun fel de merit, fără niciun fel de concurs, ajunşi ȋn administraţie doar pe baza carnetului de partid.
Ce propunem noi este eficiență, competență și depolitizare.”

276 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*