Saint-Gobain România își retehnologizează linia de producție a sticlei float din Călărași

Fabrica Saint-Gobain Glass Romania

 Saint-Gobain România prelungește durata de viață a liniei sale de producție a sticlei float, un proces complex menit să îi crească performanțele industriale și să genereze o scădere a consumului de energie.

Acest proces de retehnologizare va conduce la o creștere a capacității de producție și la o reducere a consumului de energie cu circa 20%.

Echipată cu cele mai inovatoare tehnologii pentru producția sticlei plane și a sticlei speciale cu peliculă magnetronică, fabrica din Călărași, creată în 2006, reprezintă hub-ul regional care deservește piețele din România și din Balcani, furnizând totodată produse unice în portofoliul Saint-Gobain. La fabrica din Călărași activează 340 de angajați.

În România, Saint-Gobain oferă produse și soluții pentru sectorul materialelor de construcții, precum și soluții de înaltă performanță, cumulează 1800 de angajați și operează 13 situri industriale.

Prin această investiție, Saint-Gobain își consolidează poziția de lider în regiunea Europei de Sud-Est și de actor principal în sectorul materialelor de construcții.

Despre Saint-Gobain

Saint-Gobain creează, produce și distribuie materiale și soluții care contribuie la bunăstarea şi viitorul fiecăruia dintre noi. Acestea pot fi găsite pretutindeni, în locurile în care trăim şi în viaţa de zi cu zi: în clădiri, transporturi, infrastructură şi în multe aplicaţii industriale. Ele oferă confort, performanţă şi siguranţă, abordând provocările legate de construcţie durabilă, de eficienţa utilizării resurselor şi de schimbările climatice.

Vânzări în valoare de 41.8 miliarde Euro în 2018

Prezență în 68 de țări

Peste 180.000 de angajați

131 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*