Cum le poți transmite celor apropiați unde te afli, fără să-i suni

   telefonIndiferent de motiv, atunci când vrem să indicăm celor apropiați locul în care ne aflăm, o putem face fără să fim nevoiți să-i sunăm. Astfel, atunci când nu știm cât mai avem până într-un anumit loc și nici unde ne aflăm și cerem mai multe detalii prietenilor sau ne aflăm într-o situație periculoasă, putem folosi, pentru a transmite locul în care ne aflăm, trei aplicații ce se găsesc instalate în mai toate telefoanele utilizate în prezent.

Aplicații online gratuite care te ajută la birou

Dacă ai de convertit rapid un fișier, de rearanjat paginile unui PDF, de făcut o prezentare de două rânduri sau de rezolvat orice altă sarcină pentru care nu ai deja instalat un anumit program pe calculator, aplicațiile online pot fi cea mai bună soluție.

 Prima aplicație ce poate fi folosită pentru a transmite cuiva locul în care ne aflăm este WhatsApp. Astfel, pentru a trimite cuiva locul în care ne aflăm cu ajutorul WhatsApp-ului, trebuie să parcurgem câțiva pași.

Primul pas este, în mod evident, deschiderea aplicației. Apoi, deschidem contactul sau grupul căruia vrem să-i transmitem locul în care ne aflăm și să apăsăm pe iconița ce simbolizează o agrafă de birou. Ultimul pas este să apăsăm pe butonul situat în partea de jos a meniului, respectiv pe Locație și să alegem perioada pentru care partajăm locul în care ne aflăm.

Notă: Pentru a putea folosi această funcție, trebuie ca aplicația să aibă acces la funcția de localizare a telefonului.

O altă aplicație prin care putem trimite cuiva locul în care ne aflăm este Facebook Messenger. Primul pas pe care trebuie să-l facem este să deschidem aplicația, apoi trebuie să deschidem o conversație și să apăsăm pe cele patru puncte aflate în partea din stânga-jos a ecranului. Tot ce mai trebuie făcut e să apăsăm pe butonul Locație și să partajăm locul în care ne aflăm cu o persoană sau un grup.

Cea de-a treia aplicație prin care se poate trimite locul în care ne aflăm este Google Maps. Astfel, primul pas este să deschidem aplicația și să apăsăm pe punctul albastru, care reprezintă, de fapt, locul în care ne aflăm. Din meniul care apare ulterior vom alege să partajăm locația noastră, aplicația prin care facem acest lucru (Skype, WhatsApp, Facebook Messenger, Hangouts etc.) și perioada maximă în care vrem să partajăm locul în care ne aflăm.

Transmiterea locului în care ne aflăm nu se poate face doar prin aceste trei aplicații de telefon, ci prin mult mai multe aplicații, dar cel puțin una dintre aceste trei aplicații prezentate se găsește în mai toate telefoanele folosite în prezent în țara noastră.

SURSA/ avocatnet.ro

258 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*