Mesajul Preşedintelui Organizaţiei PNL către cetăţenii Municipiului Călăraşi

IVANCIU..Suntem partenerii Președintelui României Klaus Iohannis- Președintele a demonstrat încă de la inceput că acordă o atenție deosebită angajamentului său de a schimba relația cu cetățenii și de a păstra contactul cu societatea civilă.
Argumentele sunt concentrate în politica coerentă și pe termen lung:
* platformă funcțională și constantă de dialog cu societatea civilă, fiind conectat permanent la solicitările și doleanțele acesteia.
* cu toate că această abordare deschisă a fost privită cu scepticism la început, Klaus Iohannis a militat, cu răbdare și profesionalism, pentru redarea încrederii românilor atât în instituțiile publice, dar mai ales în capacitatea lor de a produce o schimbare pozitivă în societate.
* conștient de faptul că viitorul se construiește în fiecare zi, de către noi toți, Președintele Klaus Iohannis a încurajat inițiativele tinerilor, participând frecvent la evenimentele acestora sau transmițând mesaje în chestiunile care îi privesc în mod direct.
*Klaus Iohannis a promovat proiecte și inițiative destinate protecției mediului, conștient că rolul Președintelui este încurajarea societății să conștientizeze că natura este un bun al tuturor, al generațiilor trecute, prezente și viitoare.
*De la bun început, Președintele a demonstrat că acordă o atenție deosebită angajamentului său de a schimba relația cu cetățenii și de a păstra contactul cu societatea civilă.
*A susținut buna guvernare, modernizarea, transparența și guvernarea deschisă, integritatea și profesionalismul.

Pentru toate acestea, dar si pentru ca vrem binele Romaniei, va invit sa votati Klaus Iohannis Presedinte la alegerile Prezidentiale din 10 Noiembrie 2019”.

Viorel Ivanciu-Preşedinte Organizaţia Municipală PNL Călăraşi

660 vizualizari in total 1 vizualizari azi


1 Comment on Mesajul Preşedintelui Organizaţiei PNL către cetăţenii Municipiului Călăraşi

 1. AUTOCRATIE . 1 Formă de guvernare în care toate PUTERILE STATULUI SUNT CONCENTRATE în mâna unei singure persoane. 2 Putere absolută. 3 Stat în care forma de guvernare este autocratică. 4 (Pex) Lipsă de democrație în relațiile cu INFERIORII IERARHICI.

  Prin dictatură se înțelege UN REGIM POLITIC în care societatea nu mai dispune de mecanisme capabile să controleze puterea politică.
  [ Începe prin „decapitarea” puterii judecătorești – la început, înlocuirea tuturor șefilor de parchete (vezi, parchetul general, DNA, DIICOT etc ) si termina cu discreditarea conducerii instituțiilor judecătorești ( vezi, CSM, inspecția judiciara, curtea constituționala ) ]
  Si, prin urmare, un popor este condus FORTAT ( prin masuri guvernamentale nevalidate prin alegeri parlamentare ) – prin „LOVITURA DE STAT” sau adesea, prin „LOVITURA DE PALAT” – de către o persoană, un partid, sau un grup de oameni.

  Spre deosebire de democrație, în dictaturi NU există alegeri libere, NICI OPOZITIE recunoscuta de care putere.

  „ Lovitura de palat ” – O formă de lovitură de stat – care se realizează departe de ochii și urechile mulțimii si aparține de regulă unei facțiuni, uni partid sau o „tabără” politică, apropiată de conducător, pentru a prelua controlul de la guvern și a-l îndepărta de la putere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*