Camelia Croitoru : ,,Satisfacţiile muncii finalizate cu succes sunt extrem de puternice, iar acest argument poate dărâma şi cel mai puternic zid !”

Camelia Croitoru

Camelia Croitoru, noul inspector general al ISJ Călăraşi,  este licențiată  în Limba și literatura franceză, Limba și literatura română la Facultea de limbi și literaturi străine- Universitatea Craiova și absolvent al Facultății de Sociologie-Psihologie- Universitatea Bucureşti la Managementul Organizaţional și al Resurselor Umane.

Activitatea sa profesională de-a lungul anilor este vastă, aici vom enumera doar o parte din activitățile și responsabilitățile pe care și le-a asumat și efectuat. Este profesor gradul I, de limba franceză la Colegiul Național ”Barbu Știrbei” și a fost director la Casa Corpului Didactic Călărași, este Responsabil cerc pedagogic-limba franceză, Membru al Comisiei de disciplină Colegiul Național ”Barbu Știrbei”, Membru al Consiliului de Administrație al Colegiului Național ”Barbu Știrbei”,  al Școlii Gimnaziale “Tudor Vladimirescu”, Liceului Teoretic “Mihai Eminescu”, al Școlii Gimnaziale “Nicolae Titulescu” și al Grupului Școlar ”Danubius” Călărași,  a coordonat proiecte educative.

De asemenea, fiind Consilier în Consiliul Local al Municipiului Călărași, Lider de Sindicat, Responsabil Comisie pentru acordarea burselor și altor forme de sprijin material pentru elevi, Formator profesori diriginți, Metodist ISJ, a demonstrat că deține abilități și competențe sociale.

 

,,Meseria de profesor este una dintre cele mai solicitate profesii, dar şi una care te poate împlini ca om. Este profesia care îţi permite să rămâi mereu tânăr, plin de viaţă, pentru că în mijlocul tinerilor nici nu poţi să fii altfel. Entuziasmul, inocenţa şi tinereţea lor te contaminează şi te ajută să îţi păstrezi tinereţea minţii şi a sufletului. Cred în oameni, cred în puterea adevărului şi cred că nimic nu se compară cu a lucra cu aceste suflete tinere care sunt mereu în căutarea noului. Nimic nu poate înlocui bucuria de a sădi în sufletele acestor copii : speranţa, adevărul şi demnitatea umană. Din anul 2012 sunt director al Casei Corpului Didactic. Pentru mine, această instituţie este acasă. Este locul în care am învăţat căte avantaje aduce munca în echipă. Din 2012 până în prezent, Casa Corpului Didactic a acreditat 19 cursuri de formare pentru profesori şi alte trei sunt în curs de acreditare. Dacă vrei cu adevărat, poţi! Totul se rezumă la a avea încredere în oameni şi în tine. Satisfacţiile muncii finalizate cu succes sunt extrem de puternice, iar acest argument poate dărâma şi cel mai puternic zid ! ”

Camelia Croitoru 

inspector general ISJ Călăraşi

1579 vizualizari in total 4 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*