Să cheme cineva doctorul: Vasile vrea să devină Papă!

iliuta

Nu ştiu ce fumează ăsta dar, în ultimul timp, a luat-o rău pe arătură. Interesant este faptul că o parte a presei locale publică şi promovează, fără să analizeze, toate tâmpeniile debitate de acest individ, din motive „obiective”. Ieri afirma că îşi doreşte încă un mandat la conducerea Consiliului Judeţean, astăzi declară că va fi primul primar independent al Călăraşiului…   Nu ne-ar mira să citim mâine în presa locală că Iliuţă Vasile îşi doreşte să devină Papă la Vatican.

Băi Vasile, să ajungi să ocupi astfel de funcţii nu sunt suficienţi doar banii, trebuie să ai în spate o echipă care să tragă pentru tine, bun-rău, cum eşti, care să îţi spună că nu este nici o scofală să ajungi primar independent, dacă nu ai consiliul local, nu poţi să mişti un deget. Să nu schimbi managerii ca pe şosete, să nu apari aproape zilnic cu câte o trăsnaie, la televiziunile naţionale. Să nu mergi la Poliţie şi Parchet, mai des decăt la serviciu. Să beleşti bine ochii (sau orice altceva vrei tu!) cănd arunci 2 milioane de euro, bani publici, într-o echipă de fotbal, să nu dai 250.000 lei, bani publici pe un drum fără să ştii cui aparține acel drum.

Cum să vii tu, preş. CJ Călăraşi-Vasile Iliuţă, să minţi cu neruşinare, că te apuci în primăvară de drumul de la Siderca, cumpărat de la Siderca, când de fapt, acel drum aparţine Ministerului Transportului?

Cum să îţi permiţi tu, să laşi copiii judeţului, fără lapte şi corn?

Doar pentru aceste lucruri, îţi promit că te nu te voi vota, pentru orice funcţie vei candida! Pentru că nu ne merităm soarta!ped

1249 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*